Oyunda genelev mi var? Yuh :/
Evet, gidip gitmemek sana kalmış :/Oyunda genelev mi var? Yuh :/
Olum çok güzel lan. Ama bitecek. Seriyle tanıştığım oyunla seri bitmiş anasını satayım ötesi yok. Allah'tan GOW yardımıma yetişti ama ona da para yok. 300 tl nedir lan ortalama bir ailenin aylık mutfak gideri! Bu parayla kirasını ödeyen var. Nerede yaşıyoruz biz böyle lanet gelsin ya@Dattebayo..!
Gel biraz da burada öv efsaneyi. Oyunların şahını her yerde övmek gerekir.
PS4'ün varsa onu da almak lazım artık bir şekilde. PS3'ü sırf bu oyun için istemiştim.Olum çok güzel lan. Ama bitecek. Seriyle tanıştığım oyunla seri bitmiş anasını satayım ötesi yok. Allah'tan GOW yardımıma yetişti ama ona da para yok. 300 tl nedir lan ortalama bir ailenin aylık mutfak gideri! Bu parayla kirasını ödeyen var. Nerede yaşıyoruz biz böyle lanet gelsin ya
PS3'te çıktığı gibi oynayıp bitirmiştim. O zamanlardan gelir GOW hayranlığım zaten. Şimdi ise 200 tlyi gözden çıkardım diyebilirim. O civara düşünce fiyatı alırım. 8 yıldır bekliyorum ben bu oyunu laPS4'ün varsa onu da almak lazım artık bir şekilde. PS3'ü sırf bu oyun için istemiştim.
Ben de aynı şekildeyim de aslında son oyunu da çok oynamak isterim ama belli bir süre daha nasip olmaz. Ben de bu oyunla büyüdüm yeri ayrıdır. O kadar oyun oynadım GoD 2 kadar iyisini görmedim. Serinin en iyi oyunu bence 2. oyunudur. Sıralamam 2-1-3-4 ( Ascension). Ascension'un da onlinenı az oynamamışımdır. Ön sipariş ile almıştık oyunu. Ey gidi.:S Yakın zamanda düşer büyük ihtimal kavuşursun.:SPS3'te çıktığı gibi oynayıp bitirmiştim. O zamanlardan gelir GOW hayranlığım zaten. Şimdi ise 200 tlyi gözden çıkardım diyebilirim. O civara düşünce fiyatı alırım. 8 yıldır bekliyorum ben bu oyunu la
Demek seni kaybettik he. Ben ısınamadım bu Witcher serisine. Az bir şey oynamaya çalıştım da yok olmadı. Beğeneni de çok fazla.@Dattebayo..!
Daha iyisi gelmedi. Cyberpunk 2077'ye kadar da gelmez.
@Alpamis
GoW benim için bir numaraydı, taa ki Witcher 3 gelene kadar.
Kaybetmek sayılmaz aslında. :/ Kratos babaya can kurban. 2. sıraya geriledi sadece.Demek seni kaybettik he. Ben ısınamadım bu Witcher serisine. Az bir şey oynamaya çalıştım da yok olmadı. Beğeneni de çok fazla.