1=2>3. Mekanik olarak üçü de çok iyi oyunlar değildir de, hikaye ve hikaye anlatısı olarak böyledir bence.Hala fikrim ayni. En son gecen sene 3. Oyunu oynadim.
Witcher 1>3>2
2.çok başka oyundu ya. GoT 1-6 gibi her türlü siyasi olay. 2 ülkenin kaderi elimizdeydi hatta kuzeyin kaderini belirledik diyebiliriz. Tabi sahireler ve emhry alt yapıyı güzel hazırladı bizim için.1=2>3. Mekanik olarak üçü de çok iyi oyunlar değildir de, hikaye ve hikaye anlatısı olarak böyledir bence.
Naptın yahu... Birinciden itibaren tekrar başladım. İkinci ve üçüncü oyun hatrına sabrımın sınırlarında oynuyorum oyunu.Hala fikrim ayni. En son gecen sene 3. Oyunu oynadim.
Witcher 1>3>2
herkes 1. oyuna karşı neden böyle ya ben combata falan bayıldımNaptın yahu... Birinciden itibaren tekrar başladım. İkinci ve üçüncü oyun hatrına sabrımın sınırlarında oynuyorum oyunu.
Dövüş sistemi az kişi ile dövüşüyorsan pek problem olmuyor. Kapalı ortamda görev gereği bir anda bir sürü düşman çıkınca silahı gümüşten çeliğe, saldırı modunu z'den c'ye çekene kadar canın yarıya iniyor. C ile vururken de arada anlamsız takılmalar olunca sinirleri hoplatıyor biraz.herkes 1. oyuna karşı neden böyle ya ben combata falan bayıldım