Tekrar başladım şu ara. Daha son savaşa girmedim ama 53. seviyedeyim.Witcher 3'te finale geldiğinizde kaç leveldiniz?
Tekrar başladım şu ara. Daha son savaşa girmedim ama 53. seviyedeyim.Witcher 3'te finale geldiğinizde kaç leveldiniz?
Beni de en çok zorlayan hayalet buydu. Sevemedim zati hayalet kapışmalarını yrden şart yağ şart kaçak dövüşmek şart...Ben bunu daha önce nasıl geçmişim!:/ İki gündür bi geçemedim, herahalde kılıç yetersiz. Sağlam bi gümüş kılıç bulmam lazım!
Yerden ve yağ kullanıyorum, kaçak dövüşü de deniyorum... Bi noktadan sonra bunlar ara ara çoğalıyo ya, tam öldürecem canı fulleniyor. GerildimBeni de en çok zorlayan hayalet buydu. Sevemedim zati hayalet kapışmalarını yrden şart yağ şart kaçak dövüşmek şart...
Kopyaları hızlı kesmen lazımdı sanırsam. Hayalet ve insan kapışmaları çok sıkıcıydı bu oyunda. Cenevarlar ne güzel leleley leleley diye gaza getiriyor...Yerden ve yağ kullanıyorum, kaçak dövüşü de deniyorum... Bi noktadan sonra bunlar ara ara çoğalıyo ya, tam öldürecem canı fulleniyor. Gerildim
Buraya kadar geldim bi bunda zorlandım. Şimdi ben ya daha önce ben bu görevi almamışım ya da nasıl kestiğimi unuttum, belki de iyi bir kılıç bulup gittim bilmiyorum. Hiç böyle zorlandığımı hatırlamıyorum önceki oyunda, tamam defalarca deneyip zor kestiklerim oldu ama gidip gelip kaybettiğim bi bu oldu. :dKopyaları hızlı kesmen lazımdı sanırsam. Hayalet ve insan kapışmaları çok sıkıcıydı bu oyunda. Cenevarlar ne güzel leleley leleley diye gaza getiriyor...
yrden ve gümüş kılıç yetiyor olmalıydı.Ben bunu daha önce nasıl geçmişim!:/ İki gündür bi geçemedim, herahalde kılıç yetersiz. Sağlam bi gümüş kılıç bulmam lazım!
Hiç hatırlamıyorum bu hayaleti ya beni en çok zorlayan Tablodaki Heyula idi.Ben bunu daha önce nasıl geçmişim!:/ İki gündür bi geçemedim, herahalde kılıç yetersiz. Sağlam bi gümüş kılıç bulmam lazım!
Bana üç sefer vurması yetiyor öldürmek için, vur kaç vur kaç, can topla falan en ufak hatana bakıyor ölmen. Sıkıldım şimdi bıraktım, güç topluyorum. Daha iyi bir gümüş kılıç buldum. Aramaya devam.yrden ve gümüş kılıç yetiyor olmalıydı.
Ben daha önce buraları geçtim, öceki oyunumdan ben de hatırlamıyorum, yani şaşırdım doğrusu. Belki de çok zayıf geldim buraya kadar emin değilim.Hiç hatırlamıyorum bu hayaleti ya beni en çok zorlayan Tablodaki Heyula idi.