Bu konuda yazarı pek de suçlamamak lazım. CD Projekt'ten önce başka bir firma da Witcher'ın oyununu yapmayı denemiş ama başaramamış. Yazar da "muhtemelen bunlar da başaramazlar ben bari paramı alayım" diye düşünmüş olsa gerek.Pek mutlu olduğu söylenemez çünkü 2007'de Witcher marka haklarını 8300 euroya Cd Projekt'e sattı. Cd Projekt Witcher oyunlarıyla kitaptan daha başarılı olunca Sapkowski 14 milyon dolar istedi ama Cd Projekt bunu kabul etmedi. Daha az bir miktarda anlaştılar ama istediği parayı alamadı. 2017'de hakları bu kadar az paraya satmakla aptallık ettiğini ve oyunların başarısını öngöremediğini açıklamıştı.
Skyrim oyna. Ben bu aralar oynuyorum, bana o tadı verdi.Wild Hunt'tan daha iyisini oynamadım. Hastasıyım, sapığıyım. Keşke imkanım olsa da 4k 60fps güncellemesi geldiğinde bu şekilde yeniden oynayabilsem.
Ona doydum ben ya o kadar içine çekmiyor beni yıllar sonra tekrar oynamak istemem için aşırı mod yüklemem lazım. Onu yaparsam da bu sefer oyunu açamam öyle bir ekipmanım yok. Wild Hunt'a devam ediyorum hala her açışta bir iki yan görev yapıp dolanıp kapatıyorum sonra. Maksat o atmosferi solumak olsun.Skyrim oyna. Ben bu aralar oynuyorum, bana o tadı verdi.
Ben yeni başladığım için henüz doyabilmiş değilim. Dark Brotherhood ve College'in görevlerini bitirdim. Thieves Guild'e başlayacağım. Bana sorarsan, The Witcher'ın ortamı, diğer iki oyundan çok daha iyi, ama mekanikleri yüzünden kimse oynamıyor.Ona doydum ben ya o kadar içine çekmiyor beni yıllar sonra tekrar oynamak istemem için aşırı mod yüklemem lazım. Onu yaparsam da bu sefer oyunu açamam öyle bir ekipmanım yok. Wild Hunt'a devam ediyorum hala her açışta bir iki yan görev yapıp dolanıp kapatıyorum sonra. Maksat o atmosferi solumak olsun.
Aslında nerden baksak bu bir yatırım faciası. Hani o kadar kitap yazmışsın önce İngilizceye çevirip dünyaya sun ki değerlensin ve belki acayip tutacak kim bilir.Bu konuda yazarı pek de suçlamamak lazım. CD Projekt'ten önce başka bir firma da Witcher'ın oyununu yapmayı denemiş ama başaramamış. Yazar da "muhtemelen bunlar da başaramazlar ben bari paramı alayım" diye düşünmüş olsa gerek.
Abi mekaniği rezalet ama ya inan olmuyor yani aşamıyorsun o bariyeri oyuna alışmaya çalışırken. Benim için öyle en azından.Ben yeni başladığım için henüz doyabilmiş değilim. Dark Brotherhood ve College'in görevlerini bitirdim. Thieves Guild'e başlayacağım. Bana sorarsan, The Witcher'ın ortamı, diğer iki oyundan çok daha iyi, ama mekanikleri yüzünden kimse oynamıyor.
Dark Brotherhood mu.. Ölümsüz lanet olası at.. unutamıyorum onu tek başına ejderha kesiyorduBen yeni başladığım için henüz doyabilmiş değilim. Dark Brotherhood ve College'in görevlerini bitirdim. Thieves Guild'e başlayacağım. Bana sorarsan, The Witcher'ın ortamı, diğer iki oyundan çok daha iyi, ama mekanikleri yüzünden kimse oynamıyor.