Isınman için 3 hadi 4 hadi maksimum 5 bölüm diyorum benOyunculuğunu falan bir şey demiyorumBen ısınamadım adama sadece.

Isınman için 3 hadi 4 hadi maksimum 5 bölüm diyorum benOyunculuğunu falan bir şey demiyorumBen ısınamadım adama sadece.
Yani bazen çekmez ama dediğim gibi izlenmesi gerekenlerden ben Oz'dan bir yukarıya koyarım The Wire'ı Sopranos'u da The Wire'ın bir üstüneKlasiklerden bi onu izleyemeyeceğim galiba. Çekmiyor hiç bir türlü.
Oz son sezon hariç sağlam diziydi.Yani bazen çekmez ama dediğim gibi izlenmesi gerekenlerden ben Oz'dan bir yukarıya koyarım The Wire'ı Sopranos'u da The Wire'ın bir üstüne![]()
Öyle bir zor geliyor kiIsınman için 3 hadi 4 hadi maksimum 5 bölüm diyorum ben![]()
Cıne5'te de yayınlanmış bir araÖyle bir zor geliyor kiBu diziyi eskiden Cnce-e ve e2 kanalında gösterirlerdi. O zamanlar bir iki bölümene bakmıştım. O yüzden galiba önyargıyla yaklaşıyorum.
İzlersen birgün tartışmak dileğiyle bekliyorumOz son sezon hariç sağlam diziydi.Belki bakarım Wire`a bi ihtimal. Sopranosu kesin izlicem ama çok övüyorlar.Gerçi Adebisi reyiz ölünce bitti benim için ama olsun.
Alllah korusun Türkçe dublajdanCıne5'te de yayınlanmış bir arabakayım dedim Türkçe dublajına bir Şanji fiyaskosu yok ama iyi değildi
![]()
Baba kadar felsefik değilAlllah korusun Türkçe dublajdanDiziyi çok araştırmadım ama bende Baba filmlerinin dizi versiyonu izlenimini veriyor bu dizi.
Polisiye demeyelim de akış hızı diyelim mesela benim için baya sürükleyici bir diziydi. Çünkü bazı polisiyeler var film olarak örnek vereyim Cehennem Silahı o da polisiye ama hızlı sen belki de daha bir hızlı konu akışı olan yapımlardan hoşlanıyorsundur2. sezon ortasında artık dayanamayıp bıraktım polisiye sevip sevmemene bakıyo dizi.