Lakin bu ikinci çağda geçiyor.....Evren gelişiyor, kılıçları ve bıçakları keskinleştirip alıyorlar herhalde kılları
Lakin bu ikinci çağda geçiyor.....Evren gelişiyor, kılıçları ve bıçakları keskinleştirip alıyorlar herhalde kılları
Sen daha iyi bilirsin. Ben saçının şeklini boynuza benzetip şaka ettim.Sakalları olsaydı Disa karakterini sorun etmezdim fazla.
Elf olan karakter muhtemelen Gaydir yada cücelerle yasak aşk yaşıyordur, insan da olabilir. Duygusal bir çocuğa benziyor, kesin örselenmiş yıpratılmıştır barbar, tutucu elfler tarafından.Çekik gözlü ve Gay/Lezbiyen yoksa ayıp ederler
'Gaydir' ifadeni isim olarak okuyup demek istediğini beş saniye sonrasında anlamama kaç puan veriyorsun?Elf olan karakter muhtemelen Gaydir yada cücelerle yasak aşk yaşıyordur, insan da olabilir. Duygusal bir çocuğa benziyor, kesin örselenmiş yıpratılmıştır barbar, tutucu elfler tarafından.
@Arthur Morgan tam senlik dizi geliyor hadi yine iyisin
senaryosu zaten buyuk olcude yazilmis durumda? bkz. tolkien kulliyatiBen herşeye okeyim ya zenci olsa ne olmasa ne de. Zenci elfin saçlar kısa ya birde drake gibi de kestirmiş. Bari saçları elf gibin olaydı. Hiç kısa saçlı elf görmemiştim. Bu dışlanmış herhalde yada cüce elf melezi falan mı acaba. Abi karakterlerin betimlemesinden çok olay senaryoya bakar. Senaryosu kötüse eğer kralı gelse affetmez. Güzel bir senryoda yok zenci elfmiş yok sakalsız cüceymiş konuşulur durur. Adam niye fantastik bir esere 1 milyar dolar harcasın olum çıkarı olmasan tolkien eserlerine saygı duyuyo diye mi harcadı o parayı. En az GOT kadar etki yapıp platformuna adam çekmek istiyor herif. Bu noktada ameriga elinde ırgatlık görmüş zencileri başrolde yapar, elfleri orgye de alır. Ki inş oyle sahne vardır. Galdriel yılan olmuş. Birde Kitapla dizi aynı şey değil ikisi farklı medyumlar. Aynı şekilde anlatamazsın bazı şeyleri. İzlenebilir olması için bazı şeyleri ekleyip bazı şeyleri çıkarman lazım.
Hatta buna filmlerden net bir örnek vereyim kitaptaki tom bombadil karakteri misal. Çok gereksiz bence çok sıkılmıştım okurken iyiki çıkarmış. Arwenin yaptığınıda Glorfindel yapıyo kitapta bence oda mis gibi.
Yazım hatası Geydir yazmam lazımdı asıl puanı hak eden kişi benim'Gaydir' ifadeni isim olarak okuyup demek istediğini beş saniye sonrasında anlamama kaç puan veriyorsun?
Çabuk özür dile Geylerden. Onları dışladın!Yazım hatası Geydir yazmam lazımdı asıl puanı hak eden kişi benim
Yayın açarım beraber izlerizElf olan karakter muhtemelen Gaydir yada cücelerle yasak aşk yaşıyordur, insan da olabilir. Duygusal bir çocuğa benziyor, kesin örselenmiş yıpratılmıştır barbar, tutucu elfler tarafından.
@Arthur Morgan tam senlik dizi geliyor hadi yine iyisin
Sen aç last of us 2 bile izlerizYayın açarım beraber izleriz