Yalnız Orcrist'i görebiliriz dizide, sonuçta Üçüncü Çağ'da bir trol mağarasında bulunuyordu.Cosplay' in hakkını vermiş hiç sorgulamadan hemen paylaştım. :I
Yalnız Orcrist'i görebiliriz dizide, sonuçta Üçüncü Çağ'da bir trol mağarasında bulunuyordu.Cosplay' in hakkını vermiş hiç sorgulamadan hemen paylaştım. :I
Hanımefendi güzel olta atmış o zaman, benim gibi sazan çoktur. Bu bilgiye sahip olmadığım halde atladım hemen.Yalnız Orcrist'i görebiliriz dizide, sonuçta Üçüncü Çağ'da bir trol mağarasında bulunuyordu.
İçeriklerin yarısının tr altyazısı bile yok yav. Hiç özenmiyor ayıp ediyorlar. Bence bu gelir ama Boys geldi mesela.Türkiye primeda göremeyecekmişiz sanırım.
Aradım bulamadım ama yayınlanacağı ülkelerin listesini gördüm geçenlerde bir yerde. Biz yoktuk.İçeriklerin yarısının tr altyazısı bile yok yav. Hiç özenmiyor ayıp ediyorlar. Bence bu gelir ama Boys geldi mesela.
İçeriklerin yarısının tr altyazısı bile yok yav. Hiç özenmiyor ayıp ediyorlar. Bence bu gelir ama Boys geldi mesela.
Türkiyeye ilk geldiğinde söz vermişlerdi de ondan aslında. Fiyat bu olacak artmayacak diye.8 tl ye bu kadar hizmet diyorlar
Not: Matrağa bak şimdi Amazon Prime normalde 9,99 dolar Türkiye de 8 tl. 8 tl aslında 0,59. Adamlar ayıp olmasın diye 60 sent alıyorlar galiba
Şu an gözüküyor Prime'da 2 Eylül'de diye.Türkiye primeda göremeyecekmişiz sanırım.
Amazon Prime'da var dizi şuan.Böyle bir diziyi her ülkeye verirler zaten ya.Adamların 1 milyar açığı var.Bunu kapatmak için uzaya bile verirler diziyi.Aradım bulamadım ama yayınlanacağı ülkelerin listesini gördüm geçenlerde bir yerde. Biz yoktuk.
Yanlış bilgiyse sevinirim