Bende.Gandalf taş gibi siyahi bir abla olsa umursamam.
Bende.Gandalf taş gibi siyahi bir abla olsa umursamam.
Kara elf'in maceraları sezon sezon işlenebilecek en iyi dizi senaryosu. aile çatışması, yalnızlığın psikolojik etkisi, dost özlemi aşk vs her şey var. anayurt sürgün ve göç özellikle bu üçü 3 sezon kaliteli ekip ve bütçe ile got tahtını sallar. hele şu ırkçılık vs döneminde patlar gider. ama yokDizztin karakteri gerçekten tam dizilik fena sarardı da yapmıyorlar bir türlü bir ara çizgi roman gibi çıkarıyorlardı devamı gelmedi.
Sırf Teleri kelimesinden bile sağlam entrika çıkar abi.Kara elf'in maceraları sezon sezon işlenebilecek en iyi dizi senaryosu. aile çatışması, yalnızlığın psikolojik etkisi, dost özlemi aşk vs her şey var. anayurt sürgün ve göç özellikle bu üçü 3 sezon kaliteli ekip ve bütçe ile got tahtını sallar. hele şu ırkçılık vs döneminde patlar gider. ama yok
Yeteri kadar büyütemiyoruz boş söylenip geçiyoruz. Çoğumuz merak edip bakacak izleyecek bir şeyler iyi yapılmışsa onların hatırına izlemeye devam edecek. Daha geçen sene Witcher'da Triss'i çingene Fringilla'yı gansta paradise Yennefer'ı da Suriyeli yaptılar. İnsanlar sabaha kadar sövdü ama yine bir bok olmadı. Bu sjw dalgası bir noktada patlayana kadar devam edecek bir şeyin sjw olması için de illa lbgt unsuru barındırmasına gerek yok zaten dostum.Durumun Sjw'lerle yakından uzaktan alakası olduğunu düşünmüyorum, LGBT unsurları falan olursa en fazla sövenlerden biri ben olurum herhalde. Irkçılığa bağlayanları da garipsiyorum, eleştirin bu durumu bir şey demiyorum ama çok fazla büyütüyorsunuz :/
Örnek vermiştim sadece.Yeteri kadar büyütemiyoruz boş söylenip geçiyoruz. Çoğumuz merak edip bakacak izleyecek bir şeyler iyi yapılmışsa onların hatırına izlemeye devam edecek. Daha geçen sene Witcher'da Triss'i çingene Fringilla'yı gansta paradise Yennefer'ı da Suriyeli yaptılar. İnsanlar sabaha kadar sövdü ama yine bir bok olmadı. Bu sjw dalgası bir noktada patlayana kadar devam edecek bir şeyin sjw olması için de illa lbgt unsuru barındırmasına gerek yok zaten dostum.
Neredeyse çıkmış bütün fantastik evrenleri okudum. unutulmuş diyarlar cidden dizi senaryosuna en uygun kitapları içeriyor, 1 kitap 1 sezon mükemmel işlenebilir, dövüş vs savaşlar maceralar çok uzatılmadan yansıtılır ve eksiksiz olur. Misal zaman çarkı, birinci kitap dünyanın gözü ortalama 1000 sayfa. ama diziye bunu 30 40 bölümde anca yansıtırsın.Sırf Teleri kelimesinden bile sağlam entrika çıkar abi.