Kim ulan bu adamlar?!Bu adamlar bizim hayran kaldığımız film üçlemesini bile beğenmediler. Kriterleri yüksek. Bir milyar dolar bütçe bu yüzden biraz da.
Normalde film yapılmasın diye dava açtılar, ama kazanamadılar. Tolkien kitap haklarını zamanında New Line'a sattığı için, hak iddia edemediler. Filmin gelirinden vakfa belli yüzde verildi, öyle tatlıya bağlandı olay.Eserlerine sahip çıkıyorlar. Saygı duyulası bir şey. Üçlemeden rahatsız olduklarını ben de duymuştum. Ağızları yanmış olacak ki bu sefer işi sağlama almışlar.
Tolkien Estate.Kim ulan bu adamlar?!
Wikiye baktım biraz saurandan güçlü 2,3 adam daha varmış ilk başta iyiymiş sonra karanlığa geçmiş ,sonra detaylı okuyacam.Evet, Sauron da olacak, ama bildiğimizden farklı bir şekilde çıkacak karşımıza. Sauron o dönemlerde henüz karanlık lord olmamıştı ve Annatar ismi ile tanınıyordu. Epey de yakışıklı ve karizmatik bir tipi vardı.
Dizinin geçtiği dönemlerde insanlar çok güçlüydü. Mordor'a saldırıp, Sauron'u esir alacak kadar güçlülerdi hem de.Wikiye baktım biraz saurandan güçlü 2,3 adam daha varmış ilk başta iyiymiş sonra karanlığa geçmiş ,sonra detaylı okuyacam.
Akallabeth ve Güç Yüzükleri kitabı ile Yüzüklerin Efendisi üçlemesinin bazı bölümleri.hangi kitaplar dizi olacak şimdi Yüzüklerin Efendisi Serisi mi yoksa farklı kitaplarda var mı ?