Hayırlı tezkereler reis. Kitapları bitirmen senin okuma hızına veya ayırdığın zamana bağlı ama bence biter gibi.28 gün felan herhalde. Silmarillion ve hobbit ve yüzük anca biter galiba?
Hayırlı tezkereler reis. Kitapları bitirmen senin okuma hızına veya ayırdığın zamana bağlı ama bence biter gibi.28 gün felan herhalde. Silmarillion ve hobbit ve yüzük anca biter galiba?
Öncelikle hayırlı tezkereler.Beyler Askere gideceğim. Bu serinin kitaplarını alıp okumak istiyorum. Hangisini okuyayım? Askerde hangisi güzel gider.
@ch3rlo
Sen bu konuda iyisin. Bir tavsiye be.
Maalesef zaman yok bedelli yapmak gerekiyordu.Öncelikle hayırlı tezkereler.
Bu üçünü al ve sırasıyla oku:
1- Hobbit
2- Lotr
3- Silmarillion (Tam hali)
Detaylara girip okumak istersen de yanında al diğer kitapları da; Hurin'in Çocukları, Beren ve Luthien, Gondolin'in Düşüşü vs. Bu hikayelerin hepsi zaten Silmarillion'da var ama ayrı kitaplarında çok daha detaylı işleniyor.
28 gün mü. Buna askerlik mi diyorsun Alpa
Ama üçünü okursun o sürede. Zaten Silmarillion'u sırf hazmetmesi 12 gün sürer.
Silmarillionu okuman sindirmen biraz sürebilir çok fazla isim çok fazla olay var. Çağ çağ anlatıyor ama evren nasıl oluşmuş nasıl bu hale gelmiş hepsini görüyorsun. O bakımdan güzel.28 gün felan herhalde. Silmarillion ve hobbit ve yüzük anca biter galiba?
Çok taktım bu aralar orta dünya ya çaktırma djdjdjdBalrog 3. Çağ da uyanıyor kitapta, Celebrimbor'u bayrak direğine geçiriyor Sauron. Kitaplarda böyle geçiyor muhabbetler. Dizide bu oldu kitaplarda öyle miydi safhasını çoktan geçtik ya. Dizi kendi içinde bile boktan çünkü.
Başlarda bu çöp diziyi övüyordun, hatadan çabuk dönmüşsün.Çok taktım bu aralar orta dünya ya çaktırma djdjdjd