İlk 3 bölümü izledim ben bu malca şeyi izlemeyi sürdürmeyeceğim deyip bıraktım. Anca önüme düşen sahneleri tartışılan bölümleri izliyorum ve sonra gidip küfrediyorum.Zamanında yazılmış ve çok beğenilmiş, isim yapmış bir eseri alıp ben bu eseri uyarlıyorum diyorsun, eserin zamanında yakaladığı başarıyı temel alan bir kitleyi hedefliyorsun açıkça, ama o beğenilmiş şeyi kendince değiştirip bir de o eseri zamanında kendi haliyle beğenmiş olanlar itiraz edince öfkeleniyor musun? Sen bir ruh hastasısın.
Bu diziyi izleyenlerin %90'ı bu diziyi ismi Yüzüklerin Efendisi diye izliyor. Çünkü Yüzüklerin Efendisi'nin uyarlaması. İzleyenler de zamanında Yüzüklerin Efendisi'ni çok beğenmiş insanlar ve doğal olarak beğendikleri eserin düzgünce uyarlanışını görmek istiyorlar. Bu bağı kuracak kadar zekası olmayan insanlara herhangi bir analiz sunmak zorunda bile değilsin. Sen bir geri zekalısın, yaptığın işte boktan deyip geçeceksin.
Sonra dedim ki kendi kendime ben niye yaptığı şeye emek vermeyen kitle için sinirleniyorum. Saldım diziyi tamamen. Dediğim gibi kendi içeriklerini yapsalardı ona göre eleştirebilirdik ancak bununla birlikte sen bu gövdeden yararlanıp işine geldiği gibi eğip büküp o gövdeye uyumsuz şeyler eklersen ortaya ucube bir şey çıkar.