Aşk reyiz aşk.Galadriel neden kimseye bu herif sauron demiyor. Bunun mantıklı bir açıklaması var mı. Şu demirci elfe neden demiyor mesela bu herif sauron diye. Şu diziden Galadrieli çıkar 2 seviye falan atlar bu kadar kötü karakter görmedim ben.
Bilge kadın aşık ergene döndü.Aşk reyiz aşk.
Mantık arama, Tolkien'in yazdığı eserle alaka kurma, sadece isim ve evren benzerliği olan bir dizi düşünerek izle.Galadriel neden kimseye bu herif sauron demiyor. Bunun mantıklı bir açıklaması var mı. Şu demirci elfe neden demiyor mesela bu herif sauron diye. Şu diziden Galadrieli çıkar 2 seviye falan atlar bu kadar kötü karakter görmedim ben.
Dizinin kendisi ile alakası yok ki Rahman, sen Tolkien diyorsun.Mantık arama, Tolkien'in yazdığı eserle alaka kurma, sadece isim ve evren benzerliği olan bir dizi düşünerek izle.
Duramam...Dizinin kendisi ile alakası yok ki Rahman, sen Tolkien diyorsun.
Tolkienle alakası yok ki, normal bi insan zaten gidersöyler. Gerçi bunlar elf ne bekliyosun ki.Mantık arama, Tolkien'in yazdığı eserle alaka kurma, sadece isim ve evren benzerliği olan bir dizi düşünerek izle.
Tolkienin kitabında galadriel evli olması gerekiyor.Galadrielin kocasını silmişler ergen romantik "komedi" çekmek için.Aşk reyiz aşk.