Kitapta daha büyük göbekli mi ne betimlenmişti, tam hatırlamıyorum ama iyi görünüyor. Belki karısı zenci olur.Acaba Bombadil'i nasıl modernize edecekler.
Kitapta daha büyük göbekli mi ne betimlenmişti, tam hatırlamıyorum ama iyi görünüyor. Belki karısı zenci olur.Acaba Bombadil'i nasıl modernize edecekler.
Eşini Demirguts'latacak...Acaba Bombadil'i nasıl modernize edecekler.
Bu dizi uymak zorunda değil Canon hikayeye.kısQaNMa
Görünüşünde değilim artık hiçbir karakterin. Düzgün yazmıyorlar. Bombadil de çiftçi sorunları, endüstri yüzünden yok edilen ormanlar ve tabi ki tüm bunların ortasında kalan cinsiyet ve ırk eşitliği üzerine birkaç konuşma yapmaz umarım.Kitapta daha büyük göbekli mi ne betimlenmişti, tam hatırlamıyorum ama iyi görünüyor. Belki karısı zenci olur.
Bakalım bizi neler bekliyor.Eşini Demirguts'latacak...
Uymak zorunda. Aynı şey değil deniyorsa gidip sıfırdan kendi hikayelerini yazabilirler yapabiliyorlarsa. ben daha iyisini yaparım diyerek zaten kendini kanıtlamış ve sevilen bir eseri tahrip etmesinler de.Bu dizi uymak zorunda değil Canon hikayeye.
Harbi tam gider altınyemişKitapta daha büyük göbekli mi ne betimlenmişti, tam hatırlamıyorum ama iyi görünüyor. Belki karısı zenci olur.
Elflerde o zeka varken tanımazlar. .:dHani Sauron değişecekti aynı adam değil mi ?
Sakin kardeşim ironi ünlemi koymadım benim hatam. Bana açıklama yapma bende sizin tarafınızdayım.Uymak zorunda. Aynı şey değil deniyorsa gidip sıfırdan kendi hikayelerini yazabilirler yapabiliyorlarsa. ben daha iyisini yaparım diyerek zaten kendini kanıtlamış ve sevilen bir eseri tahrip etmesinler de.
Şu saçma anlayışı bir kenara bırakın lütfen. Bir eser sinemaya taşınıyorsa, o eser kitap olarak sevildiği içindir ve o eseri kitap olarak seven insanlar o sinema halinin asıl takipçisi olur, beklenti de budur. Durum buyken kalkıp e bu başka eser yav hehehe diyemezsin.