Şu sahne üzerinden diziye sallayacaktım. @Millennium Wizard ne diyeceğimi unutturdu...
Şu sahne üzerinden diziye sallayacaktım. @Millennium Wizard ne diyeceğimi unutturdu...
Bu diziyi komedi dizisi olarak izlerseniz çok iyi.
Bu sahneye hala gülüyorum
SAURON VE GALADRIEL, BAŞKA BİR EVRENDE...
Sauron ve Galadriel'in inişli çıkışlı hikayelerini konu olan Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri dizinin 1. ssezon NEDEN KESTANE videosu yakında sizlerle...Ay...www.youtube.com
Heyt be ne aşktı. 2. sezonu sabırsızlıkla bekliyoruz. @Wataame Daisuki @ch3rlo @RedTeroR
Başka hiç bir edit e bu şarkı uymuyor. Efsaneler efsanesiSAURON VE GALADRIEL, BAŞKA BİR EVRENDE...
Sauron ve Galadriel'in inişli çıkışlı hikayelerini konu olan Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri dizinin 1. ssezon NEDEN KESTANE videosu yakında sizlerle...Ay...www.youtube.com
Heyt be ne aşktı. 2. sezonu sabırsızlıkla bekliyoruz. @Wataame Daisuki @ch3rlo @RedTeroR
lotr evreninin en iyi ikilisi, umarım amazon reboot atar da bu ikiliyi daha iyi bi şekilde görürüzSAURON VE GALADRIEL, BAŞKA BİR EVRENDE...
Gerçek bir aşk hikayesi. @RedTeroRlotr evreninin en iyi ikilisi, umarım amazon reboot atar da bu ikiliyi daha iyi bi şekilde görürüz