İyi değildi vasat altıydı insanlar beğenmedi işte uzatmaya gerek yok.Konu neden sevmedikleri değil ki.
İyi değildi vasat altıydı insanlar beğenmedi işte uzatmaya gerek yok.Konu neden sevmedikleri değil ki.
İnsanlar olumlu konuşanları izlemiyor. Eren Aktan ve bir arkadaşı kitaplarda olan olayları anlatarak, dizinin eksiklerinden de bahsederek bölümleri inceliyorlardı.Dizi sevenlerden çok sevmeyenlerin diline pelesenk olmuş halk arasında buna bir şey deniyordu ama umuma açık yerde söylenmez şimdi
Demek 50-60 sene sonra çöpün çöpü yapımlar çıkacak50-60 sene sonra efsane olarak hatırlanacak dediler.
Elrond ondan neredeyse 2 bin yıl daha yaşlı halbukiDizide yaşlı Elf vardı.
Demek 50-60 sene sonra çöpün çöpü yapımlar çıkacak
Diziyle alakalı olumlu herhangi bir görüş bildiren yayıncıyı anında "FoNcU" diye yaftalıyorlar webte..İnsanlar olumlu konuşanları izlemiyor. Eren Aktan ve bir arkadaşı kitaplarda olan olayları anlatarak, dizinin eksiklerinden de bahsederek bölümleri inceliyorlardı.
Onları izlemek bayağı eğlenceliydi. Bir de senin paylaştığın kişileri hatırlıyorum(adı Murat'tı galiba) video boyunca küfür ediyorlardı.
Sorsan düşüncelerini savunuyorlar.
1 kişiye foncu dendi o da bariz belli herşeyi o kadar çok abartıyosun ki sanırsın insanlar diziyi övenleri öldürüyor :dDiziyle alakalı olumlu herhangi bir görüş bildiren yayıncıyı anında "FoNcU" diye yaftalıyorlar webte..
Emin misin sadece bir kişiye dendiğine:d Sürekli aynı ağzı görmek yoruyor olm webte.1 kişiye foncu dendi o da bariz belli herşeyi o kadar çok abartıyosun ki sanırsın insanlar diziyi övenleri öldürüyor :d
Reis sen de bazı konularıda, bazılarını övenlere, bazı şeyler söylüyorsun.Diziyle alakalı olumlu herhangi bir görüş bildiren yayıncıyı anında "FoNcU" diye yaftalıyorlar webte..
Övmek, yermek değil ya mesela. Bunu nasıl yaptığınla ilgili bir durum.Reis sen de bazı konularıda, bazılarını övenlere, bazı şeyler söylüyorsun.
Mesela bir tip var milyonlarca takipçisi var bizim memleketten sitede pek çok kişi de biliyordu, o da övmüştü ama baktım embesilin önde gideni gibi övüyor yapımı
Ring of Power ile üçlemeye karşılaştırıp orada da değişiklikler var burada da var ne diye çemkiriyorsunuz diyenler ise direkt tımarhanelikler. Yardıma muhtaçlar, yardım edilmeli onlara