Kanaldaki videolarin %90ı nı izledim herif elfçe bile biliyor harika bir adam zjxnxözellikle şu videolarını çok beğendim müthiş anlatmış karakteri. Manwe-melkor zıtlığını güzel açıklıyor zafer reis.
Kanaldaki videolarin %90ı nı izledim herif elfçe bile biliyor harika bir adam zjxnxözellikle şu videolarını çok beğendim müthiş anlatmış karakteri. Manwe-melkor zıtlığını güzel açıklıyor zafer reis.
En sevdiğim melkor videosu 64 karakteri anlattıkları seriden. Zafer reisin hem anlatımı hem detayına inip o karakterleri anlatması müthiş.Legendarium on numara kanal. Sayısız videosunu izledim. Zafer reis müthiş.
Bence de banlayalım.Hemen banlayalim bu arkadaşı :d
Legendarium on numara kanal. Sayısız videosunu izledim. Zafer reis müthiş.
Bu amazon bu kadar parayı kime yedirmiş onu merak ediyorum ben. Jeffi resmen keklemişler.
Ben pek öven görmedim. Yani türkçe youtuberlar içerisinde. Yabancılara vermiş olmalı. Diyelim parayı bunlara verdi, ayırdığı bütçe inanılmaz o kadar parayı bu şekilde açıklamak yetersiz kalıyor. Üstüne dizide tanınmış pek oyuncu yoktu ve sayısı da az. Filmlerdeki bütçeyi saat başına vurunca dizinin bütçesi filmden daha çok bile çıkıyor hatta. Garip bir durum.Diziyi övenlere bakabilirsin.