Toplam 50 saatin bütçesi 1 milyar diye hatırlıyorum ben. Hatta telif de içindeydi herhalde. Zaten cgi olarak çoğu yeri halletmişlerdir şimdiden geriye bütçe yiyecek çok bişey kalmamıştır.Bezos'un çöpe atacak 1 milyar doları daha yoksa, 2. sezonu boşa beklemeyin. Neyse, 2 sene olmaması çok iyi oldu. YouTube önerilenlerine düşmeden 1. sezondan kurtulduk. Haha.
Plaza erkeği evlilik teklifi ediyor.
Çok var görüyorum oysa bağırıyordu dizi. Bir kesim cidden şaşırırken bir kesim yok ya bu adamlar bile bu kadar dandik senaryo yazamaz twist yapacaklar oymuş gibi gösterip her halde diye avutuyodu kendini sezon boyunca da yemedi tabi.Halbrand'ın Sauron çıkmasına, ciddi ciddi şaşıran var mı? Gece gece aklıma takıldı.
Koskoca Gandalf'ı duvara vurdular ve adamın dili açıldı, felsefe yapmaya başladı ben daha hiç bir şey demiyorum.
Ciddi ciddi şaşıranın olacağını pek zannetmiyorum ama oran %100 değildi yani son bölüme kadar. Zaten 2 kişi vardı şüpheli olan 2sinden birine çıkması şaşırtmadı. Yani Galadriel, Sauron çıksaydı yer yerinden oynardı eğer öyle bir beklentin varsa ki kitabı olan şeyde ne kadar gizem olur o da muamma.Halbrand'ın Sauron çıkmasına, ciddi ciddi şaşıran var mı? Gece gece aklıma takıldı.
Ciddi ciddi şaşıranın olacağını pek zannetmiyorum ama oran %100 değildi yani son bölüme kadar. Zaten 2 kişi vardı şüpheli olan 2sinden birine çıkması şaşırtmadı. Yani Galadriel, Sauron çıksaydı yer yerinden oynardı eğer öyle bir beklentin varsa ki kitabı olan şeyde ne kadar gizem olur o da muamma.