Alegori mi yapıyorsun Tolkien gibi xDLağıma girerek üstümü başımı kirletmek istemiyorum.
Alegori mi yapıyorsun Tolkien gibi xDLağıma girerek üstümü başımı kirletmek istemiyorum.
Diziyi ve kitabı yazanın kim olduğuna bağlı bence. Örneğin kitabı yazan Tolkien akıllıyken diziyi yazanların yeteneksiz sjw oldukları ortada. Gerçi biraz trollüyordu sanırım.Ah be biz cevap veremeden önce gitti.
Keko zaten trolün vücut bulmuş hali değil mi...Diziyi ve kitabı yazanın kim olduğuna bağlı bence. Örneğin kitabı yazan Tolkien akıllıyken diziyi yazanların yeteneksiz sjw oldukları ortada. Gerçi biraz trollüyordu sanırım.
Galadriel niye muhafız tokatlıyor aga, her geçen gün izlemediğim günlere şükrediyorum.Galadriel dört tane muhafızı tokatlarken çok güzel bir nüans var. O da iki muhafızın gönüllü olarak hücreye girmesi. Böyle de kaliteli dizidir.
O sahneyi offscreen geçselermiş daha iyi olurmuş.Galadriel dört tane muhafızı tokatlarken çok güzel bir nüans var. O da iki muhafızın gönüllü olarak hücreye girmesi. Böyle de kaliteli dizidir.
Elrond'un ışınlanma olayını kartala biniyor diye açıklayabilirler.Galadriel dört tane muhafızı tokatlarken çok güzel bir nüans var. O da iki muhafızın gönüllü olarak hücreye girmesi. Böyle de kaliteli dizidir.
4. bölüme baktım. Hikaye accuk dallanıyor gibi. Kendi çizgisinin altına inmemiş ama tabi zaten nasıl insin?Keko'yu gaza getirmek için söylemişimdir belki.
Hem Dc'de tüm evreni ne hale getirdi sen gördün şimdi gelmiş neler söylüyor
Şu sıralar kelimelerle aran pek iyi değil galiba, Arondir olmasın4. bölüme baktım. Hikaye accuk dallanıyor gibi. Kendi çizgisinin altına inmemiş ama tabi zaten nasıl insin?
Durinin sahneleri iyiydi, Andorinin kendi iyi ama sahnelerin saçmalığı vardı. Orclardan yayılan dehşet iyi. Galadrielin kayıp ve vitaminsiz ikizini çıkarsak idare eder bir bölümdü ama kendisi yine rezalet. Numenorda esen rüzgardan nem kapanlar biraz daha yavaş dönselerdi iyi olurdu. Odenden hızlı kıvırdılar.
Diyorum bir yerde gariplik oldu amaŞu sıralar kelimelerle aran pek iyi değil galiba, Arondir olmasın