Bu diziyle Tolkien da gurur duyardı4. bölümü zorla bitirdim, artık izlemeyi bırakıyorum. Olaya orta Dünya gibi bakmasan dahi vasat bir dizi. Eğer ileride toparlarsa ki öyle bişey olamaz bu saatten sonra birdaha bakarız.
Banlayım şunu ya.
Bu diziyle Tolkien da gurur duyardı4. bölümü zorla bitirdim, artık izlemeyi bırakıyorum. Olaya orta Dünya gibi bakmasan dahi vasat bir dizi. Eğer ileride toparlarsa ki öyle bişey olamaz bu saatten sonra birdaha bakarız.
Banlayım şunu ya.
Amaçlarına ulaşmışlar mıdır bilmem. Sonuçta bu sezonun bir finali olacak ve ona göre eleştirimizi yapacağız. Kısa zamana sıkıştırabilecekler mi yoksa tamamen sıvanacak mı göreceğiz.Olaylar silsilesi çok kısa bir zamana sıkışıyor, dizinin sorunu burada. Yani mesela sen kitap okumamışsı, dolayısıyla arka planda olanları bilmiyorsun. Dizi senin gibi izleyicilere dünya hakkında neredeyse hiçbir bilgi vermiyor. O yüzden sen bunların mantıklı şekilde bağlanma ihtimali olabileceğini düşünüyorsun. Amaçlarına ulaşmışlar.
Umarım güzel olur. Ben illa kitaba bağlı olunacak kitab dizi yapılsın gibi şeyler demiyorum.Ana unsurların değiştirilmesini ben de savunmuyorum. Ortada en basitinden Got finali örneği var. Tabi bunu daha sonra iyi bağlarlarsa sorun yok.
Yaşasa yaman bir trumpçu olurduTolkien twitter'dan açıklama yapmış.
''Gandalf ve Saruman'ı birlikte yapmalıydım.'' demiş.
Bu diziyi yazanlardan daha akıllı olurdu.Yaşasa yaman bir trumpçu olurdu
Dizi, kitap vs. yazmanın akıllı olmakla doğrusal bir kolerasyonu yok yalnızBu diziyi yazanlardan daha akıllı olurdu.