Öyledir de hoşuma gitmedi. Oyuncu yüzünden olabilir.Öyle okunması gerekiyor ama.
Öyledir de hoşuma gitmedi. Oyuncu yüzünden olabilir.Öyle okunması gerekiyor ama.
İnsanın her şeyi buna yıkası geliyor değil mi?Öyledir de hoşuma gitmedi. Oyuncu yüzünden olabilir.
Bu seriyi güzel yapan Türkçe Dublajmış. Bütün dünya Türkçe Dublajlı ile izlemeli. Gollumu seslendiren abi de orijinalinden iyi yapıyordu.Legolas'ın muhteşem oyunculuğuna ne dersin?
Öyle okunması gerekiyor ama.
İnsanın her şeyi buna yıkası geliyor değil mi?
Kesin Rusya Ukrayna savaşında da bunun bir dahli vardır. Fakirlere giden tahılları bu çalmıştır, kesin. Suriyedeki teröristleri besleyenlerden biri de budur.
Bazıları da bilerek ge... dur la onu karıştırmayayım45 kişi toplanıp izledik daha bir iki saat önce ne diyorsun sen ya
Histori ile keko zılgıt çekiyordu 10 dakikaya bir, üç kişi geçiçi sağır oldu bir kişi geçiçi kör.
Diziyi savunmadım ya @Feitan a takılasım geldi. Bunca rezalet varken konuşmadaki rleri kafaya takmak deprem sırasında çilekli pastam nerede diye evde oyalanmaya benziyor.Diziyi savunacağım diye verdiğin uç örnekler olmadı.
Kraliçe Elizabeth bunun R'leri uzattığını görünce dayanamamış diye yorumladım.İnsanın her şeyi buna yıkası geliyor değil mi?
Kesin Rusya Ukrayna savaşında da bunun bir dahli vardır. Fakirlere giden tahılları bu çalmıştır, kesin. Suriyedeki teröristleri besleyenlerden biri de budur.
Orijinalinden iyi olduğunu düşünmüyorum, Cate Blanchett, Christopher Lee, Ian McKellen ve Andy Serkis gibi kişilerin sesini değişmem, yine de Türkçe dublaj en iyisi olabilir. Bunda çevirinin de çok kaliteli olmasının nedeni var. Cidden üstüne çok çalışmışlar.Bu seriyi güzel yapan Türkçe Dublajmış. Bütün dünya Türkçe Dublajlı ile izlemeli. Gollumu seslendiren abi de orijinalinden iyi yapıyordu.