Diziyi öven Keko ve historia temsili.1 saatlik yayında övmek için mi anlaştınız? Hahaha. :d
Diziyi öven Keko ve historia temsili.1 saatlik yayında övmek için mi anlaştınız? Hahaha. :d
Umarım öyle bir şey olmaz.Bir şom ağızlılık edip reisi dönüştürecekler mi ne dedim ama tutmamasını isterim
@RedTeroR Galadriel'e çirkef dedi mi doğru söyle@kekomancer @Historia
Siz gittikten sonra @RedTeroR gerçek hislerini paylaştı. Neyse ki çok da kaybetmemişiz kendisini
Malum sonuna yetiştim. O hapishane sahnesi -7 ama Arondire +7 deriz şimdi. Başlarını bir izleyeyim daha geniş değerlendiririz, şimdilik sıfırdan başlarız işte.Üç bölüm arasında en iyisi kesinlikle bu bölümdü, kitapları okumayan biri olarak bu bölüm 7,5 bence.
Galadrieli izleyeceğime gidip aslanlar gibi cennet mahallesi izlerim diyenler olmadı diyelim şimdilik :S@RedTeroR Galadriel'e çirkef dedi mi doğru söyle
O hapis sahnesinde bende donmalar başladı biraz şans eseri sadece konuştuğu kısım bozulmadı çıkasım geldi bir an.Malum sonuna yetiştim. O hapishane sahnesi -7 ama Arondire +7 deriz şimdi. Başlarını bir izleyeyim daha geniş değerlendiririz, şimdilik sıfırdan başlarız işte.