Hele dur bunlar daha hiçbir şeyYalnız Galadriel olimpiyatlara katılsa triatlonda altın madalya alırmış. Dağcılık desen var, yüzme desen var, kılıç dövüşü desen var.
Şu asaletin zekatını verseler yeterdi.Hele dur bunlar daha hiçbir şey
Ne kadar güçsüz elinde kılıç bile yokHele dur bunlar daha hiçbir şey
Hobbit filmlerini hiç sevmem ama Galadriel kullanımı çok iyidi.Keşke dizide de kılıç kalkan yerine böyle büyüyle savaştırsalardı.Hele dur bunlar daha hiçbir şey
Hal bu ki zıplayarak saurona vurmalıydı...Ne kadar güçsüz elinde kılıç bile yok
Arada bir çağ var dizideki belli ki daha toy ve arayışta olan bir Galadriel.Şu asaletin zekatını verseler yeterdi.
Bak 2 bölümlük diziye 3 filmlik seriden bir kare attım seveceğini düşünmüştümNe kadar güçsüz elinde kılıç bile yok
Galadriel her sahnede her filmde muazzamdı ya, umarım dizide de sağlam bir derinlik görürüz karakteri açısından.Hobbit filmlerini hiç sevmem ama Galadriel kullanımı çok iyidi.Keşke dizide de kılıç kalkan yerine böyle büyüyle savaştırsalardı.
İleriki bölümlerde Numenor ile ilgili bir kurguda olacak muhtemelen.Elf ve insan ilişkilerinde önemli görevler alacak bence.Arada bir çağ var dizideki belli ki daha toy ve arayışta olan bir Galadriel.
Filmdeki ise tam olmuş Galadriel var yani ikisini karakteristik duruş anlamda bir tutmamak lazım bence.
Bak 2 bölümlük diziye 3 filmlik seriden bir kare attım seveceğini düşünmüştüm
Galadriel her sahnede her filmde muazzamdı ya, umarım dizide de sağlam bir derinlik görürüz karakteri açısından.
Mesela şu an 1. sezonda abisinin izninden gidecek gibi duruyor ve şahsen ben ilerde bundan kurtulup abi kardeş örgüsünün dışına taşmasını isterim.
Dizide 3 Elf yüzüğünden birini alması muhtemel. İlerleyen zamanlarda o tarz şeyler görebiliriz.Hobbit filmlerini hiç sevmem ama Galadriel kullanımı çok iyidi.Keşke dizide de kılıç kalkan yerine böyle büyüyle savaştırsalardı.