Elf la onlar, seni de sırtlarına alıp tırmanırlar.Benim ilk bölümde gözüme batan kısım, o buzul dağını tırmandıkları yerde çelik zırhlarla tırmanmalarıydı.
Elf la onlar, seni de sırtlarına alıp tırmanırlar.Benim ilk bölümde gözüme batan kısım, o buzul dağını tırmandıkları yerde çelik zırhlarla tırmanmalarıydı.
Galadrielin motivasyonunun ne kadar yüksek olduğunu göstermesi bakımından bence çok iyi sahneydi. Kadının en büyük amacı abisinin intikamını almak (bitiremediği görevini bitirmek) bunun için cenneti bile elinin tersiyle itti. Beni etkiledi o sahne.House of Dragon daha güzel bir giriş yaptı bence piyasaya.
Galadriel'in yüzerek geri dönmeye çalışması komediydi. Yani neden böyle bir sahne abi neden? Niye yasd fjsdk çıldırıcam.
Soğuğu kastediyordur belkiElf la onlar, seni de sırtlarına alıp tırmanırlar.
Çok şiddetli bir soğuk olması lazım İnsan değil olum bunlar. Elf la bunlar elf.Soğuğu kastediyordur belki
Ulen sen baktığında elf mi görüyorsun? Bildiğin adını feriha koymuşlar elflerin. @Smoker dedi galiba kulaklarından bakıp anlıyorlarmış bir yerde elf olduklarını falan. İzlemedim daha ikinci bölümü.Çok şiddetli bir soğuk olması lazım İnsan değil olum bunlar. Elf la bunlar elf.
Soğuğu kastediyordur belki
O konuda haklısın ama normalde elfler Helcaraxe geçmiş ırk, bahsedilen yerdeki soğuk, çelik zırh falan bir şey değil.Ulen sen baktığında elf mi görüyorsun? Bildiğin adını feriha koymuşlar elflerin. @Smoker dedi galiba kulaklarından bakıp anlıyorlarmış bir yerde elf olduklarını falan. İzlemedim daha ikinci bölümü.
Haksız değil bunları düşünmekte ama haksız olduğu bir taraf var. Tek mevzu bu olsaydı hiç sorun değildi
Elfleri savunuyorum lan elfleriRed diziyi mi savunuyor yoksa yanlış mı görüyorum?
Yine bizi şaşırtmayabilir ama o kadar da ümit kesmedim kendisinden.Red diziyi mi savunuyor yoksa yanlış mı görüyorum?
Yine bizi şaşırtmayabilir ama o kadar da ümit kesmedim kendisinden.
Ulan o yımrıh sesi ne öyle asfggafafaag