3. bölüm için söz aldım o vakit:d
Zamanı haber edin, bu tarihi olaya canlı olarak tanıklık etmek istiyorum.Tamamdır
3. bölüm için söz aldım o vakit:d
Zamanı haber edin, bu tarihi olaya canlı olarak tanıklık etmek istiyorum.Tamamdır
Gel sen de beraber izleriz hem.Zamanı haber edin, bu tarihi olaya canlı olarak tanıklık etmek istiyorum.
Baktın Keko ile beraber izleyeceğiz hemen kıskandın ekibe katılmak istiyorsun ha öyle mi@RedTeroR fena değil vasat dedin bakayım dedim. 12 dk oldu ama galadriel diye çağırılmasına alışamadım. Farklı bir isim verseler daha zevkli olurdu izlemesi. Ne galadrieli diyesim geliyor her seferinde. Neyse bakalım gerisi nasılmış
Galadriel, isim benzerliği diye kendimi ikna etmeye çalışıyorum. Yanımda başkaları olursa dikkatim dağılır.Baktın Keko ile beraber izleyeceğiz hemen kıskandın ekibe katılmak istiyorsun ha öyle mi
Canım çekti ya.Şu bir dakikalık sahnenin verdiği duyguyu, LOTR dizisinin bütün bir sezonu veremeyecek. 1 milyar dolar falan.
Olum damardan girmene gerek yok lan Howard Shore reisin albümündeki tek bir parçanın giriş kısmı etmeyecek çapta bir dizi var ortada işte. Film sahnelerine bile gerek yokŞu bir dakikalık sahnenin verdiği duyguyu, LOTR dizisinin bütün bir sezonu veremeyecek. 1 milyar dolar falan.