Laf edersem dizimi izlemezler diye okudumNeil Gaiman bayağı sevmiş diziyi, Tolkien'e sadıkmış dizi. Sandman dizisinden sonra şaşırmıyorum gerçi artık.
Laf edersem dizimi izlemezler diye okudumNeil Gaiman bayağı sevmiş diziyi, Tolkien'e sadıkmış dizi. Sandman dizisinden sonra şaşırmıyorum gerçi artık.
Dizi konusunda diyelim genel konuşursak hak yeriz her türlü iyi fiyat çekiyorlar tr için her konuda...amazonun Allah belasini versin
O zamanlar şimdiki gibi ünlü ve güçlü olmadığı için öyle radikal şeyler yapamamış, karakterleri değiştirebilecek duruma geldiğinde değiştirmiş dizideki gibi. Yersen. Sandman oyuncu seçimlerini eleştirenlere de hemen 'white supremacist' yaftasını yapıştırıyor hemen.Zenciye doyuran dizinin yapımcısı ve aynı zamanda eserin sahibi demi bu adam. 90'larda yapaydın keşke şovunu reis.
İyi yazar olduğu kadar da sağlam bir sjw gaiman. O yüzden bu tür işleri beğeniyor genelde. Bu yönde birçok açıklaması da var. Gerçi Sandman dizisinden bile belli zatenNeil Gaiman bayağı sevmiş diziyi, Tolkien'e sadıkmış dizi. Sandman dizisinden sonra şaşırmıyorum gerçi artık.
İstediği kadar sjw gibi görünebilir ama gerçek bir insan hakları savunucusu olduğunu düşünmüyorum. O kadar düşünüyordun 'azınlıkları' madem böyle şeyler konuşulmazken konuşacaktın, rahatken konuşması kolay tabii. Buradaki asıl saçmaladığı konu asıl esere bağlı kalınarak yapılmış denmesi bence. Oyuncu seçimi rezalet olabilir, bunu savunursun sjw der geçilir ama bu şekilde açıklama yaparak asıl eser sahibine hakaret ediyorsun bir nevi.İyi yazar olduğu kadar da sağlam bir sjw gaiman. O yüzden bu tür işleri beğeniyor genelde. Bu yönde birçok açıklaması da var. Gerçi Sandman dizisinden bile belli zaten
Klasik sjw denince akla gelen imaj işte Gaiman. Sözlerine çok takılıp ciddiye almayın diye yazmıştım o yorumu. Yorumuna bakıp diziye dair beklentisini yükseltecek varsa yükseltmesin yani. Dediğin gibi samimi bulmuyorum ben deİstediği kadar sjw gibi görünebilir ama gerçek bir insan hakları savunucusu olduğunu düşünmüyorum. O kadar düşünüyordun 'azınlıkları' madem böyle şeyler konuşulmazken konuşacaktın, rahatken konuşması kolay tabii. Buradaki asıl saçmaladığı konu asıl esere bağlı kalınarak yapılmış denmesi bence. Oyuncu seçimi rezalet olabilir, bunu savunursun sjw der geçilir ama bu şekilde açıklama yaparak asıl eser sahibine hakaret ediyorsun bir nevi.