Evli artı o dönem yaşayan tüm elflerden yaşlı ve bilgili olabilir. Kirdan'ı saymazsak.Bu Galadriel evli değil mi?
Alakası yok.Sitede ne kadar çok mizojinist varmış ya
Vay canına .... yapacaklar koskoca Galadriel'i.Evli artı o dönem yaşayan tüm elflerden yaşlı ve bilgili olabilir. Kirdan'ı falan saymazsak.
Eru tarafından yaratılan ilk elflerden biri Cirdan zaten. İnsanlar Cirdan'ı görse tövbe eder önünde eğilir.Evli artı o dönem yaşayan tüm elflerden yaşlı ve bilgili olabilir. Kirdan'ı falan saymazsak.
Galadriel oldu Eyşan.Vay canına .... yapacaklar koskoca Galadriel'i.
Kirdan ağaçları görmediğinden eksi yiyor ama Kirdan hariç diğer elfler Galadriel'den düşüktür hem yaş olarak hem bilgelik olarak diye biliyorum.Eru tarafından yaratılan ilk elflerden biri Cirdan zaten. İnsanlar Cirdan'ı görse tövbe eder önünde eğilir.
Galadriel'in olduğu yerde en güçlü üç varlıktan biridir.Kirdan ağaçları görmediğinden eksi yiyor ama Kirdan hariç diğer elfler Galadriel'den düşüktür hem yaş olarak hem bilgelik olarak diye biliyorum.
Sitede ne kadar çok mizojinist varmış ya
Bencede o kadar çok katılıyorum ki siyahi cüce ve elflerden daha çok takılıyorum bu konuyaGaladriel çok itici yav. Cidden çok itici o rol için.