Elflerin varlığına inanıyorsun da ordunun bu şekilde dağılım gösterdiğine mi inanmıyorsun kenşiroÖyle deme şimdi Numenor ordusunu %50 kadın, %50 erkek yapacaklarmış. Bu çok önemli bir adım sinema televizyon dünyası için.
Elflerin varlığına inanıyorsun da ordunun bu şekilde dağılım gösterdiğine mi inanmıyorsun kenşiroÖyle deme şimdi Numenor ordusunu %50 kadın, %50 erkek yapacaklarmış. Bu çok önemli bir adım sinema televizyon dünyası için.
Evet.Elflerin varlığına inanıyorsun da ordunun bu şekilde dağılım gösterdiğine mi inanmıyorsun kenşiro
Kadınlar ve erkeler eşittir. O yüzden savaştaki sayıları da eşit olmalı.Numenor ordusunu %50 Kadın, %50 erkek yapmışlar, günümüzün anlayışına uygun olsun diye
Ne tanıtım olmuş ama A'dan Z'ye her şeyini tanıdım yapımın
Kadın erkek önemli olan temel unsurda eşitler o da zeka, gerisi fasa fiso. Bunu sene olmuş 2022 hala anlayamadı salaklar. Fiziksel güçte kadın erkek yarıştırıyorlar.Kadınlar ve erkeler eşittir. O yüzden savaştaki sayıları da eşit olmalı.
Hikayesi de dandik olacak keşke tek sorun elfin zenci olması olsa.Hani gerçekçi bir rüya görürken bir anda normalde olmaması gereken bir şey görürsün ve rüyada olduğunu anlarsın. O anda rüya biter ve uyanırsın. İşte tüm bu sjw olayları aynı hissiyatı veriyor. Tam böyle hikayeye, evrene, atmosfere dalmışken bir anda siyahi elf çıkıyor ve rüyadan uyandırıyor. Bunun bir yapım olduğunu, kamerayı, ışıkları, senaryoyu, oyuncuları, mesaj vermek isteyen andavalları hatırlıyorsun ve bütün büyüsü kaçıyor.
Elfi örnek olsun diye verdim. Ordunun %50-%50 ayarlanması gibi şeyler bile yapaylık hissi verecek. Bir sürü yapaylık ile dolu olacak gibi görünüyor.Ne tanıtım olmuş ama A'dan Z'ye her şeyini tanıdım yapımın
Kadın erkek önemli olan temel unsurda eşitler o da zeka, gerisi fasa fiso. Bunu sene olmuş 2022 hala anlayamadı salaklar. Fiziksel güçte kadın erkek yarıştırıyorlar.
Hikayesi de dandik olacak keşke tek sorun elfin zenci olması olsa.