Bu yapım amazon prime'ı kötü etkiler. Tabii daha çıkmadı, çıktıktan sonra genel kitlenin tepkisi önemli.
Yahu Galadriel neredeyse Celebrimbor'un babası yaşında, ama yan yana gelseler kızı gibi durur. Kısa saçlı elf yaptılar, anladık ama yaşlı elf nedir? O dünyanın elfleri bir noktadan sonra asla yaşlanmaz, binlerce yıl geçse de aynı kalır.
2 gün önce verdikleri bir röportaj.Ayrıca büyük ihtimalle yarın bir fragman gösterecekler.Yüzüklerin Efendisi Uyarlaması "The Rings of Power" Toplam 50 Saat Sürecek
Kayıp Rıhtım’da tamamını okumak için: https://kayiprihtim.com/haberler/dizi/the-rings-of-power-toplam-50-saat-surecek/ The Rings of Power dizisi hakkında yeni görseller yayınlandı. Dizinin yaratıcıları Yüzüklerin Efendisi uyarlamasının nasıl sonlanacağını bile şimdiden kaleme almış...forum.kayiprihtim.com
Valla cast işi harbiden çok dandik.Galadriel çok gençken Celebrimbor'u yaşlı yapmaları çok saçma oldu.Hele birde Galadriel'i iyice ergen tavırlı yapıp Celebrimbor'u bilge yaparlarsa iyice içine ederler.Bu Amazon kadının gençliğini yapacağız diye sayıklıyor ama kadın 2 çağda 5 bin yaşında falan.Celebrimbor'dan hem daha yaşlı hemde daha bilge o dönemde.Yani nasıl bu kadar belli şeyleri umursamıyorlar anlamıyorum.Yahu Galadriel neredeyse Celebrimbor'un babası yaşında, ama yan yana gelseler kızı gibi durur. Kısa saçlı elf yaptılar, anladık ama yaşlı elf nedir? O dünyanın elfleri bir noktadan sonra asla yaşlanmaz, binlerce yıl geçse de aynı kalır.
Kitabı okumamışlar, kendi fantezilerini yazıyorlar.Valla cast işi harbiden çok dandik.Galadriel çok gençken Celebrimbor'u yaşlı yapmaları çok saçma oldu.Hele birde Galadriel'i iyice ergen tavırlı yapıp Celebrimbor'u bilge yaparlarsa iyice içine ederler.Bu Amazon kadının gençliğini yapacağız diye sayıklıyor ama kadın 2 çağda 5 bin yaşında falan.Celebrimbor'dan hem daha yaşlı hemde daha bilge o dönemde.Yani nasıl bu kadar belli şeyleri umursamıyorlar anlamıyorum.
Diziyi yapanların kitabı okumadığını bende düşünüyorum açıkçası.Çünkü hiç olmayacak işler yapıyorlar.Muhtemelen kitap uzmanı getirmişlerdir bir tane.Ona anlattırmışlardır olayları.Birde her konuşmalarında Tolkien'de böyle olmasını isterdi diyip duruyorlar pişkin herifler.Kitabı okumamışlar, kendi fantezilerini yazıyorlar.
Kısacası kendi eserlerini, tolkien'in eserlerinin adını kullanarak pazarlıyorlar.Diziyi yapanların kitabı okumadığını bende düşünüyorum açıkçası.Çünkü hiç olmayacak işler yapıyorlar.Muhtemelen kitap uzmanı getirmişlerdir bir tane.Ona anlattırmışlardır olayları.Birde her konuşmalarında Tolkien'de böyle olmasını isterdi diyip duruyorlar pişkin herifler.
Babaları da bulaydı keşkeKılıf da bulmuşlar.