Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] The Mentalist (2008-2015)

Diziyi beğendiniz mi?

• Evet, beğendim.

Kullanılan: 14 100.0%
  • Hayır, beğenmedim.

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    14
en sevdiğim dizilerden biridir. epey ufaktım izlerken :/ az da olsa mizahıma, mizacıma karakterime dokunuşu olmuştur bundan ötürü :d izlemeyen herkese tavsiye ederim

En son 3. sezon 12. bölümü izledim, aslında Patrick'in de Sherlock gibi mekân tasviri, beden dili vb.ne dayanarak yargıda bulunduğu çok fazla durum var ama Patrick'in tarzı daha çok manipülasyon / zihin hakimiyeti ile ilgili. Sherlock'taki kadar aksiyon yok, onu söylemem gerek. Şimdiye kadar hipnozdan yararlandığı 6 ya da 7 vaka oldu sanırım, sürekli olan bir şey degil yani. Birkaç bölüm daha izle istersen, diğerleri de sarmıyorsa devam etmene gerek yok bence. Bölüm sayısı cidden fazla, "Bunun benzerini zaten görmemiş miydin?" dediğim birkaç durum oldu benim de. Buna rağmen geldiğim yere kadar işlenen cinayetlerin en az %80 oranında ilgi çekici olduğunu söyleyebilirim, o yüzden izlemeye devam ediyorum zaten.
Cinayetler ilgi çekici haklısın. İlgimi , merakımı kaybetmiştim , devam ediyorum bakalım neler olacak. Bölüm sayısının çok olması iyi benim için , boş kaldığım zamanlarda vakit geçiyor , güzel oluyor. Teşekkür ederim.

Harika bir dizi harika işlenmiş bir karakter. Sherlock getir götürünü yapar.
Sıkılmamak için Red John episodes yazın google'a hangi bölümler olduğu çıkıyor.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık