Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

The Legend of Korra (4. Sezon) "Denge"

Bu avatar serisine teknoloji harbi gitmiyor. O sahip olduğu otantik havası gitti, ne olduğunu anlayamadığım değişik bir şey olup çıktı seri.

Ayrıca bu Korra kadar saftrik, özgüveni olmayan, başkalarının güdümünde hareket eden bir başka avatar var mıdır acaba?.. Kendisinden hiç o avatar havasını alamıyoruz. Bir Roku'nun Azulon ile olan münakaşası aklıma geliyor ve orada nasıl davrandığı bir de bu lanet Korra. Avatarlığın adını lekeliyor, geberse de kurtulsak.

Korra:kuvira haksızsın ama senle konuşup ikna edicem
Kuvira:hayır o haksız canım bak ordum var yeni haklıyı,
Korra:ah evet haklısın gidip onu ikna edeyim
İchigo:allah belanı versin şiddete karşısın ama hala apptalsın!
:hhh:

dusau

avatarın ilk serisindeki tadı tabiki olmayacak ve olamazda. raava-vaatu son sezon olmalıydı. Kuviraymış zaheermiş falan çok sarmıyor.

3.sezonu yeni bitirdim. 3. sezon hiç olmamış gaza bile gelemedim doğru düzgün. Kim kimi görse aşka tutuşuyor şekilli sözler falan... :/ Umarım 4 de kavga dövüş fazladır. Pek umudum yok ama :/

Bolin olmasa çekilmez :/

Roronoa Zoro

Korra'dan anca bu kadar avatar oluyor, Allah'ın gereksizi.
Her güçten anca normal bir x bükücü kadar anladığı için hepsi birleşse de bi' boka yaramıyor. Karakter olarak zaten ezik. Iroh amca ruh dünyasını bırakıp basşa şu dünyayı yeminle yönetir. Ortamlarda ne kadar bükücü var hepsinin poposuna pazarlık yapar.

Gelmiş geçmiş en dandik avatar oldu ya ne diyeyim artık. Şu Amerikanların ilk önce dayak yedirip sonra tokatlama felsefesi çok sıkıcı oluyor...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık