Toph açıkladı ya işe "hiç bir zaman kızlarımın o kadar da iyi metalbükücü olduklarını düşünmedim." diye. Senin dediğini yapması için şu aşamada bir sebebi görünmüyor.Icimden inanmak gelmiyor ama Suyin bilerek birakmis olabilir mi o metal parcasini?
Toph açıkladı ya işe "hiç bir zaman kızlarımın o kadar da iyi metalbükücü olduklarını düşünmedim." diye. Senin dediğini yapması için şu aşamada bir sebebi görünmüyor.Icimden inanmak gelmiyor ama Suyin bilerek birakmis olabilir mi o metal parcasini?
Toph'un gelmiş geçmiş en iyi toprak bükücülerden biri olduğunu düşünürsek çok da şaşırılacak bir durum değil.Toph açıkladı ya işe "hiç bir zaman kızlarımın o kadar da iyi metalbükücü olduklarını düşünmedim." diye. Senin dediğini yapması için şu aşamada bir sebebi görünmüyor.
Eee, yani.Toph'un gelmiş geçmiş en iyi toprak bükücülerden biri olduğunu düşünürsek çok da şaşırılacak bir durum değil.

Bunu görünce TLAB ın oyunu aklıma geldi.Online dı ne oynardım yanlız ya[video=youtube;u-3-2GUzvYE]http://www.youtube.com/watch?v=u-3-2GUzvYE[/video]
Oyunuda çıkıyormuş.21 Ekim Pc de var platformlar arasında.