Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] The Last of Us (2023-)

Diziyi beğendiniz mi?

• Evet, beğendim.

Kullanılan: 43 84.3%
  • Hayır, beğenmedim.

Kullanılan: 8 15.7%

• Kullanılan toplam oy
    51
5. bölümü izliyorum gözüme batan diğer kısım liderlerin çoğu kadın. Kadın lider olamaz demiyorum da bu oranların böyle olması yapaylık hissi veriyor.

İkinci oyunu daha oynama fırsatım olması ama Ellie’de L.’lik var mı ikinci oyunda, yoksa tamamen tüm kitleler de izlesin diye mi L yapmışlar Ellie’i?

Dizi ilerledikçe oyundaki Elie ile dizideki arasındaki benzerlikler daha da azalıyor.Ben illa oyundaki ile dizideki karakterler birebir aynı olsun hatta oyuncu da birebir benzesin diyenlerden değilim konuyu da ilerleyişi de değiştirebilirler orada da sorun yok ama şuana kadar izlediğim dizinin ana teması lgbt bir genç kızın sonu gelmiş dünyada yaşadığı zorluklar.Bakalım nereye kadar böyle gidecek.

Oyunda hiçte öyle bi vibe vermiyor, dizi de fazlaca üstüne basa basa gösterdikleri için
İkinci oyunun daha en başında ot çekip sevişiyorlar dina'yla. Dizide daha da üstüne düşmüş olabilirler izlemedim ama oyunda da vardı yani.

İlk oyunda o vibe pek yoktu ama o da normal. Çocuktu daha. Birçok insan şüphelenmişti diye hatırlıyorum. Left behind dlc'sinde netleşmişti L olduğu.

Dizide ki kader-şans olgusu berserk ile yarışır bu ne. Oyundan 2 bölümü birleştirip yapmışlar gibi geldi de geçişler hızlı oldu. Kim nerede ne zaman derken hop 1 tane mal ergen vs 1 tane eğitimli intikamcı ya geldi. Ellie nin cahillik 1 tık sıkıyor, sıktı.

Oyunla dizinin artık tamamen ayrıldığı bir son bölüm oldu.Bella ramsey çok linç yedi hala da yiyor ama böyle sağlam bir projeyi batırmasında sadece onun rolü yok yönetmen ve senaristlerinde payı büyük kaldıki işin içinde zaten oyunu yapan adam var.Ne güzel oyun yapmışsın elinde hazır taslak var neden değiştirirsin.Oyundaki ellie ile dizideki tamamen farklı karakterde insanlar.Dış görünüşleri zaten farklı en çok linç yiyen kısım o ama karakterlerde tamamen zıt karakterler.Oyundaki intikam için karşısına çıkan nefes alan köpeğinden tut,scarlara,wlf ye,Abby nin ekibe,gencinden tut hamilesine kim varsa köklerine kibrit suyu döken bir dişi terminatör, dizideki ise elinden gelse yerdeki karıncayı bile ezmek istemeyen,herşeyden ödü kopan öldürdüğü birkaçkişi var zaten onları da öldürdüğü için Joelin ölümünden daha çok üzülen kırılgan bir kız çocuğu.Yahu oyunun en vurucu yerlerinden birisi Abby ve ekibinin köpeğini gözünü kırpmadan öldürdü o köpekle Abby tarafını oynarken zaman geçirdik oyun falan oynadık tatlı bir köpekti o köpeği daha sonra Ellie olarak öldürdük öyle vurucu bir sahneyi bile yaşatmadılar.Dedim ya dizideki kızımız sevgi pıtırcığı kendini insan haklarına hayvan haklarına adamış bir azize.Dizinin bu sezon izlenmesi %50 düşmüş zaten muhtemelen 3.sezon final sezonu olur zaten çok birşey de kalmadı 3.sezon 3 bölüm falan Abby tarafını anlatır 4.bölümde karşılaşmaya geçilir kalan 3 bölüm de sonu bağlanır biter.
-İşin için HBO var kötü işi yok,
-İşin içinde neil druckman var o da oyunu yapan senaryoyu yazan adam şu işin kötü olma ihtimali yoktu
-İşin içinde Pedro pascal var rol aldığı filminden dizisine tutmayan işi yok
ama bazen aşırı özgüven ne yapsak tüketirler dedirtiyor ve bu sonuç ortaya çıkıyor bir oyundan diziye projesi daha hayal kırıklığı oldu...

Oyunla dizinin artık tamamen ayrıldığı bir son bölüm oldu.Bella ramsey çok linç yedi hala da yiyor ama böyle sağlam bir projeyi batırmasında sadece onun rolü yok yönetmen ve senaristlerinde payı büyük kaldıki işin içinde zaten oyunu yapan adam var.Ne güzel oyun yapmışsın elinde hazır taslak var neden değiştirirsin.Oyundaki ellie ile dizideki tamamen farklı karakterde insanlar.Dış görünüşleri zaten farklı en çok linç yiyen kısım o ama karakterlerde tamamen zıt karakterler.Oyundaki intikam için karşısına çıkan nefes alan köpeğinden tut,scarlara,wlf ye,Abby nin ekibe,gencinden tut hamilesine kim varsa köklerine kibrit suyu döken bir dişi terminatör, dizideki ise elinden gelse yerdeki karıncayı bile ezmek istemeyen,herşeyden ödü kopan öldürdüğü birkaçkişi var zaten onları da öldürdüğü için Joelin ölümünden daha çok üzülen kırılgan bir kız çocuğu.Yahu oyunun en vurucu yerlerinden birisi Abby ve ekibinin köpeğini gözünü kırpmadan öldürdü o köpekle Abby tarafını oynarken zaman geçirdik oyun falan oynadık tatlı bir köpekti o köpeği daha sonra Ellie olarak öldürdük öyle vurucu bir sahneyi bile yaşatmadılar.Dedim ya dizideki kızımız sevgi pıtırcığı kendini insan haklarına hayvan haklarına adamış bir azize.Dizinin bu sezon izlenmesi %50 düşmüş zaten muhtemelen 3.sezon final sezonu olur zaten çok birşey de kalmadı 3.sezon 3 bölüm falan Abby tarafını anlatır 4.bölümde karşılaşmaya geçilir kalan 3 bölüm de sonu bağlanır biter.
-İşin için HBO var kötü işi yok,
-İşin içinde neil druckman var o da oyunu yapan senaryoyu yazan adam şu işin kötü olma ihtimali yoktu
-İşin içinde Pedro pascal var rol aldığı filminden dizisine tutmayan işi yok
ama bazen aşırı özgüven ne yapsak tüketirler dedirtiyor ve bu sonuç ortaya çıkıyor bir oyundan diziye projesi daha hayal kırıklığı oldu...
4. sezon çekmek istiyor işin başındaki insanlar.

4. sezon çekmek istiyor işin başındaki insanlar.
3. de bağlarlar onay almamış olsa 3. sezon bile şüpheli derdim 4. sezon için HBO nun para harcayacağını düşünmüyorum.Pek birşey de kalmadı zaten Abby tafarını anlatmaları uzun sürmez çoğu şeyi göstermediler zaten.4.sezona uzatacak pek birşeyleri kalmadı.Mesela Ellie nin akvaryuma gitmesi için sandal bulması gerek oyunda o sandalı bulmak için kaç kişi öldürdük ne badireler atlattık buldukdan sonra da yolda da çok problem çıktı.Oyunda en keyif aldığım yerlerden birisiydi sandalı almadan önce girdiğimiz çatışma.Dizide sandalı alıp akvaryuma ulaşması 10 dakika falan sürdü ve 1 kişinin bile burnu kanamadı :D Bu şekilde diziyi bırak 3 sezonu 1 sezonda bile bitirebilirlerdi.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık