Gtten Zortimenin enfes kurgusunun başlangıç noktası gelmiş he. Keyifli seyirler gençlere
bu diziyle the walking dead arasında fark var mı? yani saf bir hayatta kalma dizisi mi twd gibi, yoksa başka dinamikler var mı?Gtten Zortimenin enfes kurgusunun başlangıç noktası gelmiş he. Keyifli seyirler gençlere
Diziyi izlemedim de oyunlarıyla aynı yapıyorlar sanırım az çok. İnsani duygular, insan ilişkileri daha ön planda Tlou'da.bu diziyle the walking dead arasında fark var mı? yani saf bir hayatta kalma dizisi mi twd gibi, yoksa başka dinamikler var mı?
kızın immune olması hiçbir şeye götürmüyor mu yaniDiziyi izlemedim de oyunlarıyla aynı yapıyorlar sanırım az çok. İnsani duygular, insan ilişkileri daha ön planda Tlou'da.
İlk oyun/dizi bir yol hikayesi ağırlıkla.Diziyi izlemedim de oyunlarıyla aynı yapıyorlar sanırım az çok. İnsani duygular, insan ilişkileri daha ön planda Tlou'da.
Sakin ol şampiyon kimse spoiler vermemiş zaten xDGüzel bölüm. Fungusların evrim geçirip akıllanmasını 1 tık ya anlatıp ya da gösterselerdi daha iyi olacakmış. Radyo sinyalleri fırtınadan etkileniyor ki normal, lakin bunların kat be kat mesafeden iletişim kuruyor birbirleri ile. Tek akıl mantığı mı var ortak akıl mı şu bölümden önce anlatılsa aslında 11 numara olacakmış. Mesela metro 2033 khan gibi karakter yapılıp bunlar böyle şöyle diye izleyiciye aktarılsaydı mükemmel olurdu. Tesadüfün kaderine limon sıkıldığı diğer kısım az ilgimi çekiyor ilk bölüm için yazmıştım aslında. Ha got 9 bölüm havası vardı oradan kurtardılar. Bir de usta @Smoker malum burası dizi konusu oyun konuşulmasın lütfen. Konuşmak isteyen oyun konusunda ne yaparsa yapsın oyunda şöyle böyle ahrazın birisi spoiler yazacak anlamı kalmayacak sonra. Uyarı yaparsan çok iyi olur malum elde izlenecek az dizi var saçma oyun muhabbeti ile mıçmasınlar.