Ellie 14 yaşında ve bu karakterin nasıl görünmesi gerektiği üzerine bir tartışma döndürülüyor.bella ramsey 21 yaşında.
Ellie 14 yaşında ve bu karakterin nasıl görünmesi gerektiği üzerine bir tartışma döndürülüyor.bella ramsey 21 yaşında.
Bu sezon 5 sene sonrası değil mi yani 19 yaşında ? Ha yine tipi benim için önemli değil oyunculuğunun hakkını evrene göre veriyor bence. Millet kurguya değil de tipi öyle değil kısmına neden takılıyor bene anlamadım.Ellie 14 yaşında ve bu karakterin nasıl görünmesi gerektiği üzerine bir tartışma döndürülüyor.
döndüremezler mi? uyarlama sonuçta.Ellie 14 yaşında ve bu karakterin nasıl görünmesi gerektiği üzerine bir tartışma döndürülüyor.
Bu sezona bakmadım daha, bu muhabbetin kaynağı birinci sezon zaten o da part1'i kapsıyor. Part 2'de 19 yaşında galiba ve 2'yi oynamadım, duruyor psde. Bu sezon bitince başlayacağım.Bu sezon 5 sene sonrası değil mi yani 19 yaşında ? Ha yine tipi benim için önemli değil oyunculuğunun hakkını evrene göre veriyor bence. Millet kurguya değil de tipi öyle değil kısmına neden takılıyor bene anlamadım.
Döndürebilirler, ama bu tartışmanın bu tür başka tartışmalara sebep olacağını da bilmeleri lazım. Kurgusal karakterler ve onlarla ilgili etik/ahlaki düzlem kurma işi zaten tartışmalı çoğu noktada.döndüremezler mi? uyarlama sonuçta.
istedikleri kadar tartışsınlar. burada duygusu incinecek tek bir kişi var o da eşşek kadar olmuş bella ramseyDöndürebilirler, ama bu tartışmanın bu tür başka tartışmalara sebep olacağını da bilmeleri lazım. Kurgusal karakterler ve onlarla ilgili etik/ahlaki düzlem kurma işi zaten tartışmalı çoğu noktada.
Güzelliğe ne ara bu kadar düşman oldunuz wokluğunuz batsın be kardeşim xDYanlış anlaşıldı arkadaş. Koca koca adamların 14-15 yaşındaki bir kız çocuğunun görünüşü üzerinden tüm sosyal medyayı/komunityi terörize edip hayatsız gibi(?) dizinin üzerinde tepinip durmasının yarattığı korkunç görüntüyü kastetti, muhtemelen. Yoruma açık bir sözcük kullanımı bu noktaya getirdi.
Oyunda çirkin olmasına rağmen dizide güzel olduğu için benim için tek doğru oyuncu seçimi İsabela Merced’dir.Güzelliğe ne ara bu kadar düşman oldunuz wokluğunuz batsın be kardeşim xD
Nerede dudağını ısırınca içimizin cız ettiği Angelina nerede bugünün başrolleri![]()
AdamsınOyunda çirkin olmasına rağmen dizide güzel olduğu için benim için tek doğru oyuncu seçimi İsabela Merced’dir.
Bunun aksini iddia edeni Woke’luk ile suçlarım ve bunu 2018’de Redin Ace’i savunduğu gibi savunurum, hadi bakalım![]()