Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] The Last of Us (2023-)

Diziyi beğendiniz mi?

• Evet, beğendim.

Kullanılan: 40 85.1%
  • Hayır, beğenmedim.

Kullanılan: 7 14.9%

• Kullanılan toplam oy
    47
Bu sezon 5 sene sonrası değil mi yani 19 yaşında ? Ha yine tipi benim için önemli değil oyunculuğunun hakkını evrene göre veriyor bence. Millet kurguya değil de tipi öyle değil kısmına neden takılıyor bene anlamadım.
Bu sezona bakmadım daha, bu muhabbetin kaynağı birinci sezon zaten o da part1'i kapsıyor. Part 2'de 19 yaşında galiba ve 2'yi oynamadım, duruyor psde. Bu sezon bitince başlayacağım.
döndüremezler mi? uyarlama sonuçta.
Döndürebilirler, ama bu tartışmanın bu tür başka tartışmalara sebep olacağını da bilmeleri lazım. Kurgusal karakterler ve onlarla ilgili etik/ahlaki düzlem kurma işi zaten tartışmalı çoğu noktada.

Döndürebilirler, ama bu tartışmanın bu tür başka tartışmalara sebep olacağını da bilmeleri lazım. Kurgusal karakterler ve onlarla ilgili etik/ahlaki düzlem kurma işi zaten tartışmalı çoğu noktada.
istedikleri kadar tartışsınlar. burada duygusu incinecek tek bir kişi var o da eşşek kadar olmuş bella ramsey :D

uyarlama çekiyorsan böyle muhabbetler olması kaçınılmaz. bir de bella ramsey ekstradan sevimsiz bir tip.

Güzellikle alakası yok bu durumun. Bella Ramsey dizide bu Ellie'yi canlandırdı. 1. sezonda benim gözüme batmadı çünkü yüzü benzemese bile Bella Ramsey baya küçük gösterdiğinden sırıtmadı.

Ama 2. oyunda Ellie şöyle bir karaktere bürünüyor. Daha yetişkin bir hale geldiğini hissediyorsun ama Bella Ramsey hala üstteki canlandırdığı Ellie gibi gözüküyor ve hatta o karakter minvalinde de devam ediyor. Haliyle bu çok sırıtıyor. Oyunu oynayan herkesin gözüne batar bence bu.

Yanlış anlaşıldı arkadaş. Koca koca adamların 14-15 yaşındaki bir kız çocuğunun görünüşü üzerinden tüm sosyal medyayı/komunityi terörize edip hayatsız gibi(?) dizinin üzerinde tepinip durmasının yarattığı korkunç görüntüyü kastetti, muhtemelen. Yoruma açık bir sözcük kullanımı bu noktaya getirdi.
Güzelliğe ne ara bu kadar düşman oldunuz wokluğunuz batsın be kardeşim xD

Nerede dudağını ısırınca içimizin cız ettiği Angelina nerede bugünün başrolleri :oleyo2:

Güzelliğe ne ara bu kadar düşman oldunuz wokluğunuz batsın be kardeşim xD

Nerede dudağını ısırınca içimizin cız ettiği Angelina nerede bugünün başrolleri :oleyo2:
Oyunda çirkin olmasına rağmen dizide güzel olduğu için benim için tek doğru oyuncu seçimi İsabela Merced’dir.
Bunun aksini iddia edeni Woke’luk ile suçlarım ve bunu 2018’de Redin Ace’i savunduğu gibi savunurum, hadi bakalım :gamyon:

Son düzenleme:
Oyunda çirkin olmasına rağmen dizide güzel olduğu için benim için tek doğru oyuncu seçimi İsabela Merced’dir.
Bunun aksini iddia edeni Woke’luk ile suçlarım ve bunu 2018’de Redin Ace’i savunduğu gibi savunurum, hadi bakalım :gamyon:
Adamsın :a:

Ekrana, sahneye, Kekomancer gibi Carpe gibi iskandinav göçmeni renkli arkadaşlarımızın çıkması lazım bizim gibi kara kuru olanlar analarının bodrumunda bu insanlara bakıp iç çekmelidir aksini iddia eden wokedur.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık