Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] The Last of Us (2023-)

Diziyi beğendiniz mi?

• Evet, beğendim.

Kullanılan: 40 85.1%
  • Hayır, beğenmedim.

Kullanılan: 7 14.9%

• Kullanılan toplam oy
    47
Cevap yanlış anlaşılsın istemem ama reşit olmayan bir kızı canlandıracak karakterden neden bu kadar güzellik bekliyorsunuz ki
Kendi açımdan cevap vereceksem benim için güzel çirkin olmasıyla alakası yok bence bunun. İlk sezonda cast benim gözüme pek batmıyordu çünkü Ellie zaten çocuk gibi olduğu için Bella Ramsey onu yansıtabildi ama 2. oyunda Ellie artık reşit. 19 ya da 20 yaşında olması lazım. Yani şu an dizide izlediğimiz Ellie de bu yaşta fakat sıkıntı Bella Ramsay'dan oyundaki gibi 20 santim boy atıp yetişkinliğe erişmesini bekleyemezsin. Durum böyle olunca dizideki Ellie hala 1.sezondaki 14 yaşındaki çocuk gibi hissettiriyor bana ve gözüme batıyor. 2. oyunu taze oynamış biri olarak oyundaki Ellie ile hiç uyuşmuyor. Şu sahne bile örnek mesela. Yalan yok ilk bölümde her sahnesinde daha da gözüme battı karakter. :D

Kendi açımdan cevap vereceksem benim için güzel çirkin olmasıyla alakası yok bence bunun. İlk sezonda cast benim gözüme pek batmıyordu çünkü Ellie zaten çocuk gibi olduğu için Bella Ramsey onu yansıtabildi ama 2. oyunda Ellie artık reşit. 19 ya da 20 yaşında olması lazım. Yani şu an dizide izlediğimiz Ellie de bu yaşta fakat sıkıntı Bella Ramsay'dan oyundaki gibi 20 santim boy atıp yetişkinliğe erişmesini bekleyemezsin. Durum böyle olunca dizideki Ellie hala 1.sezondaki 14 yaşındaki çocuk gibi hissettiriyor bana ve gözüme batıyor. 2. oyunu taze oynamış biri olarak oyundaki Ellie ile hiç uyuşmuyor. Şu sahne bile örnek mesela. Yalan yok ilk bölümde her sahnesinde daha da gözüme battı karakter. :D

Oyunda nası fikir sahibi değilim ama göze batma konusunda haklısın. Sadece bu sitedeki yorumlara göre yazmamıştım mesajı twda falan acayip derecede oyuncuyu tipine göre vs. yargılayanlar yani adamlar neredeyse sadece buna odaklanmış gibi. Oyunculuğu 1.sezonda iyi gelmişti ama 2.sezonun ilk bölümü bitirmedim bitirince genel fikirlerimi yazaeım sanırım oyuncu performansı hakkında

Bu adam ilk defa haklı gibi duruyor.

Yanlış anlaşıldı arkadaş. Koca koca adamların 14-15 yaşındaki bir kız çocuğunun görünüşü üzerinden tüm sosyal medyayı/komunityi terörize edip hayatsız gibi(?) dizinin üzerinde tepinip durmasının yarattığı korkunç görüntüyü kastetti, muhtemelen. Yoruma açık bir sözcük kullanımı bu noktaya getirdi.
bella ramsey 21 yaşında.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık