Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] The Last of Us (2023-)

Diziyi beğendiniz mi?

• Evet, beğendim.

Kullanılan: 39 86.7%
  • Hayır, beğenmedim.

Kullanılan: 6 13.3%

• Kullanılan toplam oy
    45
Keşke ama büyük oranda aynı olur diye düşünüyorum ufak tefek farklar dışında. Oyuna göre daha iyi işlenmesini umuyorum en azından.
Oyuna göre daha iyi işlenmek zorunda zaten dizi olduğu için. Bu durum oyunda begenilmeyen yerleri de kurtarır.

oyun bitti derken Tommy'nin gelip Ellie'yi tekrar intikam için ikna etmesi çok havada kalan bi durum mesela, sırf oyunu uzatmak icin yapılan aptalca bi tercih gibi duruyor. Dizide bu durum kurtarilabilir iyi işlenerek

2 güne başlayacak 2.sezon. Diziyi severek izlemiştim ama 2. oyunu dizi çıkmasına yakın oynamak birazcık tat kaçırdı. Normalde casti beğendiğimi söylemiştim ama Ellie casti feci gözüme batıyor şu an. :D

Son düzenleme:
Baya düşük bir açılış olmuş. Hiç beğenmedim. Ayrıca 2. oyunun hemen peşinden izleyince Ellie daha da gözüme batmaya başladı. :( Team Abby saflarındayız dizide.

İlk bölüm ve 2. oyun spoiler.

Ellie hala ilk sezondaki Ellie gibi hissettiriyor. 2. sezonla castın yanlış olduğunu söyleyenlere hak vermeye başladım. İlk sezondaki o çocuksu Ellie ruhunu iyi yansıttı Bella Ramsey ama ikinci sezonda o yetişkinliğe erişmiş Ellie'yi yansıtamıyor. Hala ilk sezondaki çocuk gibi ki Bella Ramsey'in elinde olan bir şey değil bence. Kızdan ikinci sezona kadar 20 santim boy atmasını bekleyemezsin. Diziden vura vura sıka sıka giden Bir Ellie görmeyiz her sahnede ama fragmanlara baktığında o yola çıkıyor. Şu Ellie intikam için yola çıktığında 2 tane Clicker'a mefta olur. İlk bölümde antreman sahnesi devriye sahnesiyle kurtarmaya çalışmışlar ama bazı sahnelerde de o çocuk Ellie'yi bırakmışlar. 2. oyunu taze oynayan biri olarak ki bitiremedim hala. Geçmiyor bu Ellie hiç baya göze batıyor.

Diğer castlerde gözüme çarpan bir şey olmadı ki ben beğendim genelini. Oyundan uyarlama olan bir dizide birebir aynı görünmesini sağlayamazsın karakterlerin ama o karakteri az biraz hissettirmesi de lazım görünüşüyle. Abby ekibini beğendim. Oyunda Abby hayvani kaslı falan ama gözüme batmadı mesela bu ki zaten Abby ve Dina casti Ellie'ye göre seçilmiş gibi geldi bana.

Stalkerları eklemeleri güzel olmuş. Tasarımları ilginç düşmanlardı ve dizideki sahnede de güzel yansıtılmış. Dizide Skarlar olacak ama bence ilk bölümden tease etselerdi biraz. Bölüm çok düşük ilerliyordu. Bir tık kurtarırdı onlar.

2. ya da 3.bölüm yüksek ihtimal Joel'in öldüğü bölüm olacak. Fragmanlarda sahneler aynı gibi duruyordu ama sanki Tommy çıkartacaklar gibi geliyor bana o sahneden. Jackson'a enfekte saldırısı oluyor dizide ve Tommy baya kapışıyor fragmanlara bakılırsa. Son sahnede hem bunu tease ettiler hem de Abby ekibi geldi. Joel ölümü bu saldırıyla eş zamanlı olursa Tommy denklemden çıkar. Joel'in yanına galiba Dina ekleniyor o devriyede. Tommy'nin orada olmaması saçmalık olur. Umarım yaşanmaz.

Bu sezonu Skarlar ve WLF çatışması kurtarır. Bana sanki en keyif alacağımız kısımlar buradan gelecek gibi geliyor. Umarım çok üstünkörü işlenmezler.

Son düzenleme:
Güzel başladı, güzel başladı da bu tip işlerde yerleşik hayatı sevmiyorum ben. İlk sezon da tam yaşama arama kaçma var olma keşfetme vardı. Burada kurallar ardından var olma. 2li düz yollara vursun kendini daha hoşuma giderdi de tabi oyun senaryosu malum bağımsız değil. Bu feanor intikamını eden kız ve mentalitesini de ayrıca sevmem. 1 tık amerigan orta kesim düşünce yapısında sahip böyle. Ya bi git seninle mi uğraşalım tipinde ki yırtık dondan çıkan insan... Lakinfunguslar evrim geçiriyor sanırım. Beyni ele geçirip düşünmeye başlamışlar gibi. Hem o kız hem uzayan kökler. Şu daha ilgi çekici intikamcı veletlerden ve köy hayatı-sakinlerinden ziyade.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık