Bence de güzel bölümdü ama işte ''full gay'' olunca dizi sitelerinde ki yorumları okusan... Sanki tüm platformlara milyon dolar yatırmışta yatırımın karşılığını alamamış gibi yakınmalar kaçak izliyorsun zaten derdiniz ne....3. bölüm sanırım pek sevilmemiş burada. imdb bölüm puanı da düşük. bence muazzam bir bölümdü . sinema filmi tadındaydı . on the nature of daylight çalınca ben eridim zaten. bölümü beğenmeyenler nesini beğenmemiş anlamadım. izlediğim en iyi dizi bölümlerindendi bu dizi olmus
bölümlerde "gay alert" isteyen bile gördümasdfklj3. bölüm sanırım pek sevilmemiş burada. imdb bölüm puanı da düşük. bence muazzam bir bölümdü . sinema filmi tadındaydı . on the nature of daylight çalınca ben eridim zaten. bölümü beğenmeyenler nesini beğenmemiş anlamadım. izlediğim en iyi dizi bölümlerindendi bu dizi olmus
3. bölüm sanırım pek sevilmemiş burada. imdb bölüm puanı da düşük. bence muazzam bir bölümdü . sinema filmi tadındaydı . on the nature of daylight çalınca ben eridim zaten. bölümü beğenmeyenler nesini beğenmemiş anlamadım. izlediğim en iyi dizi bölümlerindendi bu dizi olmus
3. Bölüm bence de çok iyiydi ama maalesef modern çağın sorunlarından biri olan Review bombing'e maruz kaldı.Bence de güzel bölümdü ama işte ''full gay'' olunca dizi sitelerinde ki yorumları okusan... Sanki tüm platformlara milyon dolar yatırmışta yatırımın karşılığını alamamış gibi yakınmalar kaçak izliyorsun zaten derdiniz ne....
cünkü the last of us’ın izleyici kitlesine cok paralel bir bölüm değildi. bu diziyi izleyenler dram dizileri filmleri muhtemelen sevmezler çoğunlukla. ama benim gibi dram sevip zombi dizisinde böyle bir bölümle karşılaşanlar 10/10’u basarlar3. Bölüm bence de çok iyiydi ama maalesef modern çağın sorunlarından biri olan Review bombing'e maruz kaldı.
Imdb'de 3. Bölümün aldığı puan sayısına bakarsanız bir terslik olduğu anlaşılıyor zaten, bu bölüme diğer bölümlere göre 2 kat fazla puan girilmiş.
En az 20 binden fazlası 1 puanı direkt yapıştırmış.
Profesyonel kurulmaların değerlendirme yaptığı Rotten Tomatos'a baktığımızda ise bölüm 97 gibi müthiş bir puana sahip.
![]()
Bölüm için %97 normal. Şartları okumuyor insanlar. Ha gay olmak zorunda değilsin yine de böyle bir evrende ayrı mesele,zaten ''oo biladerim gel bakam yiyişek'' diye yaklaşmadı karakterlerde. Daha çok 1 ses 1 nefes yanında yoldaştı. Son yıllarda ki saçma dayatmalı olayları sevmiyorum da şu bölüm bence kaliteliydi. Hehehe eklentisi bile düşünülmüş ya...3. Bölüm bence de çok iyiydi ama maalesef modern çağın sorunlarından biri olan Review bombing'e maruz kaldı.
Imdb'de 3. Bölümün aldığı puan sayısına bakarsanız bir terslik olduğu anlaşılıyor zaten, bu bölüme diğer bölümlere göre 2 kat fazla puan girilmiş.
En az 20 binden fazlası 1 puanı direkt yapıştırmış.
Profesyonel kurulmaların değerlendirme yaptığı Rotten Tomatos'a baktığımızda ise bölüm 97 gibi müthiş bir puana sahip.
![]()
adam zaten daha önceden bi erkekle yapmamıştı bile öyle vıcık vıcık bir şey olmadı. yalnızlığın da etkisi büyük herhalde.Bölüm için %97 normal. Şartları okumuyor insanlar. Ha gay olmak zorunda değilsin yine de böyle bir evrende ayrı mesele,zaten ''oo biladerim gel bakam yiyişek'' diye yaklaşmadı karakterlerde. Daha çok 1 ses 1 nefes yanında yoldaştı. Son yıllarda ki saçma dayatmalı olayları sevmiyorum da şu bölüm bence kaliteliydi. Hehehe eklentisi bile düşünülmüş ya...