The Last of Us 2 spoiler:Hadi bakalım Abby’i kim oynayacak![]()
The Last of Us 2 spoiler:Hadi bakalım Abby’i kim oynayacak![]()
3.bölümü sevemedim. Oyundan en çok koptukları kısım bu olmuş.
Sevemediğim kısım Bill'in sonunun oyuna göre çok farklı olması. Bill ve Frank'in aşk hikayesinden rahatsız olduğum yok ki daha dizi gelmeden bunun olacağını tahmin ediyordum ama bana geçmedi diziyi izlerken ve bu yüzden beni etkileyemedi sonları. Çok dramatik gelmedi. Bill'in ve Frank'in ilişkisini zaten daha detaylı görmeyi bekledim ama bir yerden sonra yine oyuna bağlarlar belki diye düşündüm. Oyunda bana baya keyif vermişti Bill ile yaşadığımız kısımlar.
Oyunda nasıl ilerliyordu Bill&Frank'in hikayesi, bahsedebilir misiniz?Oyundan ne zaman farklı bir şey yaşanacak diye bekliyordum o da bu bölümde gerçekleşti.
Oyunu bilenlere garip gelecektir ama bilmeyenler için kurgusu fena olmayan bir hikayeydi bence.
Bu bölüm daha durgundu, bu tarz daha sakin bölümler olacaktır illa. Yine de sürükleyiciydi.
Bölümde kullanılan şarkılar hoştu ve Ellie'nin Joel'in müzik zevkini ayaklar altına alması da ayrı bir olay
Bölümde Tess'i görünce ister istemez oyunda Tess'i canlandıran kadını düşündüm. Kendisi dün maalesef kanserden hayatını kaybetti.
Bu olayın tam da yer aldığı oyunun uyarlaması yayınlanırken yaşanması ayrı bir üzücü.
Oyunda nasıl ilerliyordu Bill&Frank'in hikayesi, bahsedebilir misiniz?