Kız çok güzel ve zengin olup fakir oğlandan intikamını alıyor diye yorumladımSezonun gelmesini bekliyorum. İlk sezonu çok severek izledim.
Bu hikayede tek fakir bizim kız. Oda işini parayla görmüyor zaten.Kız çok güzel ve zengin olup fakir oğlandan intikamını alıyor diye yorumladım
Gotdemit dostum...Bu hikayede tek fakir bizim kız. Oda işini parayla görmüyor zaten.
Güçlü kadın imajını yansıtan bir rolde ana karakterdeki oyuncu. Lisede zenginlerden zorbalık görüyor. Ailesi buna bakmıyor. Kendi kendini geliştiriyor. İntikam için öğretmen oluyor.Kız çok güzel ve zengin olup fakir oğlandan intikamını alıyor diye yorumladım
Direkt bölüm konusu almıştım ama haklısın düzelttim şimdi.Gotdemit dostum...
Az detay versene konusuyla ilgili açıklama çok yüzeysel kalmış
Harbiden ya. Zengin kadının eşi gerçekleri öğrenince öğretmene zıt düşer diye bekliyordum. Ama anlaşılan birlik olacaklar, kadına yardım edecek. Doktorla beraber 2 sağlam müttefik elde etti. :dKonusu klasik, basit gibi görünüyor ama işleme biçimleri dramın cidden dibi, soluksuz izlemiştim. Ve izlerken cidden gözümün dolduğu, midemin bulandığı yerler oldu. Öğrenci- Öğretmen ilişkisi, akran zorbalığı, zengin ve fakir kesimin kışkırtması… Ailesi tarafından terk edilen ya da para zoru dikkate alınmayan çocukların, gençlerin anlatıldığı ve günümüzde çok yaygın olan bir hayat hikayesi. İkinci sezonu marta gelecek sanırım… Çok güzel bir yerde bitmişti.
Ben arkadaşlarının bu kadar çabuk satmasına şaşırdım.Hostes olanın adama bilgi verdikten sonra ‘Bunu sana söylediğimi Dong-eun’a söyle’ dediği yer nedense çok hoşuma gitti. Resmen kadının ne kadar arkadaşı varsa avcunun içine aldı.Harbiden ya. Zengin kadının eşi gerçekleri öğrenince öğretmene zıt düşer diye bekliyordum. Ama anlaşılan birlik olacaklar, kadına yardım edecek. Doktorla beraber 2 sağlam müttefik elde etti. :d