Bu seriyi guncel ceviren grup varmi. Duzgun bir yer bulamadim. En son yerde koyverdi yine :/.
epikmanganın çevirmesi lazımdı hatta ghostpet çeviriyorduBu seriyi guncel ceviren grup varmi. Duzgun bir yer bulamadim. En son yerde koyverdi yine :/.
O arkadaslar mefta :/epikmanganın çevirmesi lazımdı hatta ghostpet çeviriyordu
en son birbirlerine iftira atıp novelle mangayı ayırmışlardı sonra noldu bende bilmiyorum ama emin olduğum iki tarafında belasını bulduğu novelciler telif fiyatını ödeyemedi mangacıların okunması yerleri boyladıO arka
O arkadaslar mefta :/
Bende korecemi gelistiriyorum. Henuz resimler kismindayim . Yazi kismi sonra@007stargate ayrılan arkadaşlar adını turktoon olarak değiştirmişlerdi onlarda salmışlar the gameri senin çeviri işi yaş çeviren yok ülkede
Orijinal olan taraf Novel tarafıydı. Asıl kurucunun şahsi meselelerinden ötürü inaktif durumda olmasından faydalanıp çakallık yapıp darbe ile manga sitesindeki bütün serileri sildiler.en son birbirlerine iftira atıp novelle mangayı ayırmışlardı sonra noldu bende bilmiyorum ama emin olduğum iki tarafında belasını bulduğu novelciler telif fiyatını ödeyemedi mangacıların okunması yerleri boyladı
Görece güzel başlayan ama rotasını kaybeden bir seri. Üzücü.güçlenmek için güçlenmek
ya da
power trip-güç yolculuğu-
ne amaç var ,ne de webtoon bir yere gidiyor.güçleniyoruz ama neden?