Okumayacaktım ama dayanamadım bende. Bakalım son şansı bu labirent, kullandı kullandı.Umut diyeceğim de neyse...
@Shanks le Roux Güncele geldin sonra bıraktın mı ne oldu?
Okumayacaktım ama dayanamadım bende. Bakalım son şansı bu labirent, kullandı kullandı.Umut diyeceğim de neyse...
Kullanacak inşallah.Okumayacaktım ama dayanamadım bende. Bakalım son şansı bu labirent, kullandı kullandı.
Güncele gelince biraz ara veriyorum ki Bölümler biriksin. TOG'a felan da ara verdim, biriksin biraz.Okumayacaktım ama dayanamadım bende. Bakalım son şansı bu labirent, kullandı kullandı.
Bir yerden sansür başlaması iyi oldu sanki.http://webtoontr.com/_/the-gamer/131
@Count Alucard Sonunda beklediğim şekilde bir bölüm geldi yahu, son şansını iyi kullandı. İlk defa başka birilerini gördük.
Ben oraya takılmadım bile, ilk defa posta koydu eleman hem de başkalarını da gördük. Parti falan kurup devam etsinler işte, farklı bir hikaye görelim.Bir yerden sansür başlaması iyi oldu sanki.
Bölüm fena değildi, ama ben anlamadım sadece diğer karakterlerin bilgilerini görme şeysi mi çalışmıyor?
Bu tipleri sevmedim ya bunlar bunu görünce çömez falan dediler ama yalaka olacaklar buna, tapacaklar ulan! Diye bağırasım geldi.Ben oraya takılmadım bile, ilk defa posta koydu eleman hem de başkalarını da gördük. Parti falan kurup devam etsinler işte, farklı bir hikaye görelim.
Diyor ya birileri labirenti kullanarak hayal çaldı diye, yanılmıyorsam onu hallettiler. Ama labirent yok olmadı. Şimdi birisi labirentin ayarlarıyla oynuyor. Tabi uzun zamandır okumuyordum. Bölümleri veya olayları unutmuş olabilirim.Bölümler çok kısa, üstüne birde gereksiz çok açıklama yapıyor yazar. Şurada benim merak ettiğim millet uyuyarak gelirken bizimkiler nasıl uyanık geldi ama yazar efendi bambaşka bir olayı anlattı. Bu bölümde olan olayıysa sevmedim.
Seri bundan öncede 2, 3 kere hızlanıyor dedik, ikisinde cadı geldi yoketti düşmanları, üçüncüsünde de yeşil saçlı arkadaşı. Ben şundan emin oldum bu adamda Bakuman'daki Takagi gibi aksiyon yazma özürlü. Hikaya konusu bulmada biraz yetenekli ama hikayeyi geliştirme konusunda beceriksiz ve bu yüzden hep aynı şeyleri tekrar ediyor.