AndHony 17 Ocak 2014 #12 Yeni narutomuz cikti hehe acaba knight online oyunundaki gibi nova atabiliyormudur
WoLFy 18 Ocak 2014 #13 Bunun şimdi bankaisi filanda olur ilerleyen bölümlerde.Yalnız ben bu mangaya acayip bağlandım 4 defa bitirdim sıkıntıdan hoşuma gidiyo
Bunun şimdi bankaisi filanda olur ilerleyen bölümlerde.Yalnız ben bu mangaya acayip bağlandım 4 defa bitirdim sıkıntıdan hoşuma gidiyo
thosy 18 Ocak 2014 #15 Bir boss kesti zengin oldu. Yeni skill kitabı da çok iyi. Rakipten can çekebilecek artık.
meeteor 18 Ocak 2014 #17 Alter dedi ki: Kızılda yavaş yavaş güzel görünmeye başladı bana noluyor böyle Genişletmek için tıkla ... İlk çıktığında çok kötüydü de şimdi bayağı iyi görünüyor.
Alter dedi ki: Kızılda yavaş yavaş güzel görünmeye başladı bana noluyor böyle Genişletmek için tıkla ... İlk çıktığında çok kötüydü de şimdi bayağı iyi görünüyor.
Gilgamesh 18 Ocak 2014 #19 Haha çok zevkliymiş bu yahu Çok hoşuma gitti okurken. Haftalıkmı çıkıyor ?
thosy 18 Ocak 2014 #20 Gilgamesh dedi ki: Haha çok zevkliymiş bu yahu Çok hoşuma gitti okurken. Haftalıkmı çıkıyor ? Genişletmek için tıkla ... Evet, perşembe günleri raw çıkıyor naver'de.
Gilgamesh dedi ki: Haha çok zevkliymiş bu yahu Çok hoşuma gitti okurken. Haftalıkmı çıkıyor ? Genişletmek için tıkla ... Evet, perşembe günleri raw çıkıyor naver'de.