Daha adamlar 2. sezonu bitirirken başlamayı planladıkları webtoona başlamadılar. Büyük ihtimalle bu seride Veritas gibi yarım kalan seriler kervanına katıldı.3. sezondan haberi olan var mı ?
Daha adamlar 2. sezonu bitirirken başlamayı planladıkları webtoona başlamadılar. Büyük ihtimalle bu seride Veritas gibi yarım kalan seriler kervanına katıldı.3. sezondan haberi olan var mı ?
O webtoon Trinity Wonder en son 29. bölüm yayınlandı. İlk birkaç ay kadar takip ettim ama sonra karıştı biraz, biriksin okurum diye bıraktım.Daha adamlar 2. sezonu bitirirken başlamayı planladıkları webtoona başlamadılar. Büyük ihtimalle bu seride Veritas gibi yarım kalan seriler kervanına katıldı.
Bitmedi sanırım. Uzun sürecek iş diye duymuştum çünkü. Seriyi bildiğimden değil yaniBu diğer başladıkları seri bitti mı bilen var mı
Okuduğum en güzel serilerden biriydi, keşke devam etse.Action idol a da ara verdiler sanırım 3. sezon hakkında hiç bilgi düşmedi mi bilgisi olan var mı.
Valla 21. bölüm müydü neydi ,en son oraya kadar okudum geçtiğiniz kış okuyordum,sonraki bölümleri göremedim galiba ara falan verdiler ama iyi bir seriydi ,inşallah devam eder.Action idol a da ara verdiler sanırım 3. sezon hakkında hiç bilgi düşmedi mi bilgisi olan var mı.
Henüz bir bilgi yok malesef o seriden.Action idol a da ara verdiler sanırım 3. sezon hakkında hiç bilgi düşmedi mi bilgisi olan var mı