Kore dalgası olduğundan yok animesi.Ben de yeni başladım hoşuma gitti.Animesi yok ama galiba?
Kore dalgası olduğundan yok animesi.Ben de yeni başladım hoşuma gitti.Animesi yok ama galiba?
Ilk sezon oyle. 2. sezonda gorcem ben seniBen de yeni başladım hoşuma gitti.Animesi yok ama galiba?
neden iyice sıvıyorlamı sonraIlk sezon oyle. 2. sezonda gorcem ben seni
Bence ikinci sezon da güzel ama hadisenin yönü değişti. İlk sezon ki hadise bitti yepyeni bi durum var.neden iyice sıvıyorlamı sonra
Hacı senin bana anlattığın bu muydu?Noblesse den önce anlattığın bir manhwa vardıBence ikinci sezon da güzel ama hadisenin yönü değişti. İlk sezon ki hadise bitti yepyeni bi durum var.
Evet buydu. Hatta sen başka bi manga'dan bahsetmiştin benzer konu falan diye. Goomonryong gibi billur sahibi biri vardı neydi o?Hacı senin bana anlattığın bu muydu?Noblesse den önce anlattığın bir manhwa vardı
Okudum ha ben bu aradaHatırlamıyorum neyden bahsettiğimi ama harbi 2.5 ton billur sahibi bir arkadaşmış bizim GoomoonryongEvet buydu. Hatta sen başka bi manga'dan bahsetmiştin benzer konu falan diye. Goomonryong gibi billur sahibi biri vardı neydi o?
evetŞuanda New waves güncel 104. bölüm mü?