orada ki merkezsiz dövüşe bilme yetisi olan kara kökenden bahsediyolar.Sonunda bitirip güncele geldim Güzel yerde bitti , ama şunu anlamadım madem ki-merkezine gerek yok Shiwoon'un niye dövüş sanatları kullanmaya çalıştığında hep kendini yaralıyordu ?
Usta Kwon orada çok büyük bir ki merkezine ihtiyacı yoktur diyor. Ki merkezine ihtiyacı yok demiyor.Sonunda bitirip güncele geldim Güzel yerde bitti , ama şunu anlamadım madem ki-merkezine gerek yok Shiwoon'un niye dövüş sanatları kullanmaya çalıştığında hep kendini yaralıyordu ?
Seriyi yazan kişi değil. Çeviren grup diyor onu. Çevirilerimizi online sitelerde veya başka dillere çeviride kullanmayın diyor.New Waves 8'e kadar geldim, yalnız durum komedi beyler. Seriyi yazan kişi, çevirip çevirip yayınlıyorsunuz, durun yoksa kötü şeyler olur demiş
http://www.mangapanda.com/the-breaker-new-waves/8
No online readers yazısı altında okuyorum la .d
Yok o dediğini biliyorum zaten. Mangaeden'a falan ateş püskürüyordu en son, çeviren kişi. Adamın o yazdıklarından sonra konulması garip geldi. Ama hala yayınlanıyor, seriyi yazan kişi kendine göre haklı aslında ama seri hiç bir zaman bize ulaşmayacaktı o zaman.)Seriyi yazan kişi değil. Çeviren grup diyor onu. Çevirilerimizi online sitelerde veya başka dillere çeviride kullanmayın diyor.