Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] The Breaker

O sondaki sırıtış her şeyi belli etti :D

Ayrıca fark ettiyseniz en son kendisiyle dövüşüyordu.
Önceden aklına gelen en güçlü kişiyle yani şu siyah saçlı çocukla kapışırken artık kendisiyle dövüşmesi, aklına kendisinden daha güçlü birisinin gelmediğini gösterir :)

Eğer yukarıda söylediğim doğruysa p-up ların kralıyla dönecek bizim eleman.

O sondaki sırıtış her şeyi belli etti :D

Ayrıca fark ettiyseniz en son kendisiyle dövüşüyordu.
Önceden aklına gelen en güçlü kişiyle yani şu siyah saçlı çocukla kapışırken artık kendisiyle dövüşmesi, aklına kendisinden daha güçlü birisinin gelmediğini gösterir :)

Eğer yukarıda söylediğim doğruysa p-up ların kralıyla dönecek bizim eleman.
Kendiyle dövüşmüyordu orada ya, Kaldı ki ilk serinin sonunda çatıdaki Goomoonryong'dan daha güçlü olarak düşünüyorsa siyah saçlı çocuğu kafasında bir sıkıntı var demektir.

Kel adam bayağı sağlam, bizim oğlana ne demek istiyordu acaba?

O değilde, en güçlü düşmanlarının bile hareketlerini okuyabilen tekmelerle binaları yıkabilen adamlar koskoca arabanın geldiğini anlayamıyorlar :/

2 Hafta ara da kötü oldu, zaten okuyacak doğru düzgün manga yok, tog da ara vermişti..

Artık güzel bi aksiyon olsun seride bi ilerleme olsun yeter ya. Hani bir iki kısım iyi geldi gücü yokken ki falan ama arka arkaya da çok sıktı beni artık. 162 bölüm oldu ilk 72 bölümdeki zevkin 5 de 1 ini alamadım daha

Artık güzel bi aksiyon olsun seride bi ilerleme olsun yeter ya. Hani bir iki kısım iyi geldi gücü yokken ki falan ama arka arkaya da çok sıktı beni artık. 162 bölüm oldu ilk 72 bölümdeki zevkin 5 de 1 ini alamadım daha
Bak bu konuda kesinlikle aynı fikirdeyim.
2. Serinin zaten ilk 60 bölümü bildiğin çöptü bence, yavaş yavaş toplamaya başladı bu sefer de olaylarda ilerleme olmuyor :/

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık