Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] The Breaker

Adam Kwon yaa...:cool: Ondaki karizma hiç kimsede yok şu seride. Karaköken bilmem nesi olmasa Goomon'dan bir cacık olmayacak heralde.

şimdi goomoonryong zaten efsane, fark ettiyseniz kan sung'u kara köken eşiğine girmeden tokatlıyor. zaten tam eşiğe geldiğinde shion geliyor, olay dağılıyor. ha bana sorarsan kara hisar kalesi eşiğine gelmiş goomoonryang'ı elder kwon eşikte döver, cereyanda bırakır zatürre eder. ama o günleri göremeyiz büyük ihtimal. birde shiion artık ki merkezinde topladın kwon'dan ders al biraz dövüş sanatı öğren ezik ezik dolaşma yeter..

bu adamda hiç bir şey olmadan bölümleri geçirmeyi çok iyi biliyor:mad: binadan yüreyerek çıkmak bir bölüm sürer mi ya, önemli bir bilgi yok bir olay yok neyse ben ayda bir toplu okumaya devam edicem o zaman çok daha iyi geliyo:gamyon:

karizma adam dendiğinde aklıma cadis etrama di raizel gelir. ve evet o da koreli:D

bölüm boş geçti, elder kwon iki üç vurur dedim ama olmadı.

Bu Shioon iyice uyuz olmaya başladı. 2 konuş bir şeyler sor, Sosul ne alemde onu öğren. Koca gajusun sen, süt isteyen kedi gibi miyavlayıp durma.
Gözlüklü malı görmesi lazım onu görünce karizma moda giriyor ama çok kız tripleri var bu çoçukta cidden can sıkıcı manga,manhwa aleminin en taş hatunlarından üç tanesi buna kesik bizimkinde tepki yok siyah şaçlı elemanı görünce daha çok tepki veriyor hatta kızarıyor bozarıyor ne ayak belli değil umarım tahmin ettiğimiz şey çıkmaz

Biz yemeyiz sunsenskim, bizi kandıramazsın reyiz.. biz ezel izlemiş adamız,tower of god okuyan adamız gerçekten iplemeyen,satan adamı biliriz. Kafana göre dağıtıyosun tamam anladık, aşk acısı,ustanın murimdeki daha doğrusu murime bok yoluna sokan kemik torbası dediklerin tarafından güç uğruna harcanması falan anladık ama bir sakin ol. Biz seni böyle görmek istemiyoruz reyiz hadi topla kendini üzme bizi ha hadi be.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık