Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] The Breaker

Dövüş yarıda kesilecek büyük ihtimal ama kazanma ihtimali bence gayet fazla.Ayrıca bir sürü teknik biliyor.
Dövüşün yarıda kesilmesi Allahın emri ama 20-30dk da da işler bitebilir tam yenilecekken Usta Kwon da gelebilir.. Ayrıca bildiği pek bir teknik yok, 1 ay kaldı sadece Goomoryong la ondanda çatıda gösterdiği 5 temel hareket gördü, ilk 2 sini şu ana kadar kullandı Ayak tekniği ve sismik adım. Ayrıca dikkat ettin mi bilmiyorum ama saldırı şekilleri çok kolay tahmin edilebiliyor..Yani çekirdekten yetişme değil..Kazanamaz ama bizim görmediğim bir kaç teknik kullanır (telefondan gördüğü) ve kazanırsa güzel olur

Dövüşün yarıda kesilmesi Allahın emri ama 20-30dk da da işler bitebilir tam yenilecekken Usta Kwon da gelebilir.. Ayrıca bildiği pek bir teknik yok, 1 ay kaldı sadece Goomoryong la ondanda çatıda gösterdiği 5 temel hareket gördü, ilk 2 sini şu ana kadar kullandı Ayak tekniği ve sismik adım. Ayrıca dikkat ettin mi bilmiyorum ama saldırı şekilleri çok kolay tahmin edilebiliyor..Yani çekirdekten yetişme değil..Kazanamaz ama bizim görmediğim bir kaç teknik kullanır (telefondan gördüğü) ve kazanırsa güzel olur
Telefonda bir sürü teknik vardı diye hatırlıyorum ben.Ayrıca şu meditasyon tarzı bir teknik kullanırken baya bir antreman yapmıştı.

Bu gazla devam etsin işte, 110 bölüm yerleri sildiler çocukla. Bir Laxus olayı görsek fena olmaz, direk ilk 10'a adını yazdırsın..:D

bakalım nereye kadar gidicek bizim ergen.ama en temizi,adını unuttugum o sunwoodaki en güçlü yaslı bunakla,bu yaslı bunagın kapısması olur,shiioon potansiyelini gösterdi cekil şimdi aradan :D

shioon her türlü ezilir fakat iyi bir potansiyeli olduğunu gösterdi artık geri kalanı sunwo clanı bakar

Görünüşe bakılırsa Shion, bu ihtiyarı da etkilemeyi başardı. Yeni bir usta daha mı edinecek ne? Alıştık artık her karşılaştığı kötüyü kendi safına çekmeye. Buna da şaşmam :)

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık