Bence çizgi romanı daha güzel, insanlar genelde dizisini daha çok beğeniyor.son yan hikayesinin son bölümünü an itibarıyla okudum çeviri için çok teşekkür ederim the boys dizi olarak da çizgiroman olarak da iyidir okunması/izlenmesi lazımdır bence
çizgiromanında superlerin pislikleri daha sansürsüz işleniyor o bakımdan bence de güzel. ayrıca son kötü adamın butcher olması çok iyi keşke dizisi de o yola gitse. bide adını unuttum şu vought'un ceo'su adamı bence cidden çizgiromanı başka bir seviyeye çıkartıyor.Bence çizgi romanı daha güzel, insanlar genelde dizisini daha çok beğeniyor.
Çizgi romanın konusu daha derli toplu, amaçtan çok şaşmadan ilerliyor. Dizi çok fazla yan yola saptı, hikaye darmadağın oldu. Starlight mesela bu kadar ağırlığı olan bir karakter değil normalde, çizgi romanda Butcher ile hiç karşılaşmıyorlar bile, ama dizideki Starlight şamar oğlanı yapıyor adamı. Karakterin tüm ağırlığını yok etmişler.çizgiromanında superlerin pislikleri daha sansürsüz işleniyor o bakımdan bence de güzel. ayrıca son kötü adamın butcher olması çok iyi keşke dizisi de o yola gitse. bide adını unuttum şu vought'un ceo'su adamı bence cidden çizgiromanı başka bir seviyeye çıkartıyor.
edit: ayrıca the boys ekibindeki karakterlerin hikayesi de kesinlikleçizgiromanda çok daha iyi yazılmış özellikle ana sütü'nün isminin hakkını vermeleri çok güzel dizide hiç mantıklı gelmiyordu neden isminin o olduğu. sadece sanki çizgiromanda fransız'ın hikayesi sönük kalmış gibi
The Deep'e ne diyorsun? dizide rezil etmişler karakteri çizgi romanda karizmatik bile denebilir (kişilik vs karizmatik de o başlığı takan birine karizmatik demek istemediğim için "denebilir" dedim)Çizgi romanın konusu daha derli toplu, amaçtan çok şaşmadan ilerliyor. Dizi çok fazla yan yola saptı, hikaye darmadağın oldu. Starlight mesela bu kadar ağırlığı olan bir karakter değil normalde, çizgi romanda Butcher ile hiç karşılaşmıyorlar bile, ama dizideki Starlight şamar oğlanı yapıyor adamı. Karakterin tüm ağırlığını yok etmişler.
İşte bazı karakterlerden kısmışlar, bazılarını öne çıkarmışlar. A-Tren mesela, asıl onun şamar olması lazımdı, ama dizide abisini falan devreye sokmuşlar, hatta bizimkilere yardım ediyor. Rezillik.The Deep'e ne diyorsun? dizide rezil etmişler karakteri çizgi romanda karizmatik bile denebilir (kişilik vs karizmatik de o başlığı takan birine karizmatik demek istemediğim için "denebilir" dedim)