Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] The Boys (Çizgi Roman)



Dünyada insanlardan farklı olan ve Süperler olarak bilinen bir ırk daha vardır. Süperlerin geneli insana benzese de, içlerinde yaratık gibi olanlar da mevcuttur. Dünya üzerinde bulunan 200.000 civarındaki süperin büyük kısmı kendi halinde takılmakta, bazılarıysa süper kahraman takımları oluşturmuş halde hayatına devam etmektedir. Süper kahraman olgusu bir para kapısına dönüşmüş durumdadır, bu süper kahramanlar aslında kötülerle falan savaşmamakta, sadece yan gelip yatmaktadırlar. İnsanlardan daha güçlü oldukları için de her türlü sapkınlığı yapmayı kendilerinde hak görmektedirler. CIA, süperlerin kontrol altında tutulması için Greg Mallory önderliğinde Butcher, Fransız, Ana Sütü ve Kadın kod adlarına sahip olan ve normal insana benzemelerine rağmen süperlerden çok daha güçlü olan Çocuklar (The Boys) adında beş kişilik bir ekip kurar. Gözetim altında tutulan süperlerden biri olan Lambayakan bir gün Mallory'nin torunlarını öldürünce, ekip dağılır. Aradan birkaç yıl geçtikten sonra eski ekipte olan Butcher takımı yeniden toplar. Mallory geri dönmeyeceği için onun yerine yakın zamanda sevgilisi bir süper tarafından öldürülen Hughie Campbell'ı ekibe dahil eder. Yeniden kurulan Çocuklar'ın şimdiki amacı süperleri kontrol altında tutmak değil, tamamen yok etmektir. Ekip bunu yaparken en vahşi yöntemlere başvurmaktan da geri kalmayacaktır.


Şu anda çevirisini aktif şekilde devam ettirdiğim ve normalde dizisinin olduğu konuda yeni bölümlerini paylaştığım serinin bölümlerini artık bu konudan paylaşacağım. Dizi bu çizgi romanın uyarlaması olsa da, iki yapım arasında karakterler ve genel senaryo dışında neredeyse hiçbir benzerlik bulunmuyor. Yani çizgi romanda karakterlerin derinlerine daha çok iniliyor. Ayrıca dizi, çizgi romanın yanında sabah kuşağı programı gibi kalıyor, vahşetin ve sapkınlığın derecesi o kadar fazla. Dizinin en çok hit alan bölümü olan Kahramangazm, 6 bölümlük bir mini seri olarak çıkarılmış. Seks partisi dışında dizide gösterilenle olayın bir alakası yok. Çizgi romanı başta orijinal isimlerle yapmıştım, fakat diziye uygun olacak şekilde Türkçeleştirmeye karar verdim. Geriye dönük olarak da düzenlemeleri yapacağım.
 
Son düzenleme:
20. bölüme geldim, hayatımda okuduğum en çılgın şey sanırım. Bazen konuşmalardaki siyaset dozu arttıkça sıkıldığım oluyor ama genel olarak sevdiğimi söyleyebilirim. Şimdiye kadarki olaylar içerisinde en çok güldüğüm, Tek Knight'ın dünyayı kurtarmak için yeryüzüne düşmek üzere olan gök taşını becerdiği sahneydi.😆

5. Element diye eski bir film vardı, dizinin ilk sezonunda Fransız'ın Kimiko'yla iletişim kurma çabasını izlerken sıkça o filmi hatırladım doğrusu. İleride düşüncem değişir mi bilmiyorum ama çizgi romanda bu çift dizidekinden çok daha çekici bence.:utan:
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık